Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:22, 26 sie 2015

Juzia napisał(a)

Wrotycz wcale nie jest belejaki!!!
Ja muszę jechać prawie 10 km po duże ilości!

Na bank nie jest belejaki zwłaszcza pod względem zapachowym ale to już ustaliłyśmy
10 km..serio ???? Toś mnie szoknęła byłabym se dała rękę obciąć ,źe masz " za płotem ".. No jak ja mam za płotem, to te Rwoje 10 kilosów robią na mnie wrażenie..a nie chcesz przyjechać po wrotycz na ten moj nasyp ?? to by sie " dziadek "zdziwił jak by już dwie baby z sekatorem i rękawiczkami i reklamówkami zobaczył bezcenne

Buzi Juzeczku
gierczusia 21:26, 26 sie 2015

JulkAd napisał(a)

Brata miałaś w moich okolicach i siem nie zabrałaś ?...no fiesz?... jak mogłaś taką okazję odpuścić?...pamiętaj, że zaproszenie aktualneEla problem wody u mnie rozwiązywany cały czas...z wodociągów podlewam...o rachunku nie myślę....ja jak Scarlett O'Hara "Nie mogę już o tym teraz myśleć. Jeśli choć przez chwilę jeszcze będę się nad tym zastanawiać to zwariuję. Pomyślę o tym jutro."
Ściskam mocno

Juleczko za zaproszenie dziękuję Bracik jechał na naszą stałą metę czyli do Wielenia..niestety nasze wyjazdy częściowo się pokrywały a i jechał z dzieciakami na 2 tygodnie..ja ich naprawdę uwielbiam ,ale żeby 2 tyg wczasów razem...to tego bym chyba nie przeżyła
Przypomniałam sobie Scarlet trzeba to chyba wcielić w życie tak jak są te przykazania szczęśliwego człowieka..np...co masz zrobic dziś zrób pojutrze...będziesz mieć 2 dni wolnego
Juzia 21:32, 26 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Na bank nie jest belejaki zwłaszcza pod względem zapachowym ale to już ustaliłyśmy
10 km..serio ???? Toś mnie szoknęła byłabym se dała rękę obciąć ,źe masz " za płotem ".. No jak ja mam za płotem, to te Rwoje 10 kilosów robią na mnie wrażenie..a nie chcesz przyjechać po wrotycz na ten moj nasyp ?? to by sie " dziadek "zdziwił jak by już dwie baby z sekatorem i rękawiczkami i reklamówkami zobaczył bezcenne

Buzi Juzeczku

Za płotem mam jeden krzaczek. Trochę mi szkoda go ruszać
Chcieć bym chciała...przyjechać....ale wiesz jak jest

Buziaki!
gierczusia 21:34, 26 sie 2015

Elik napisał(a)
Zazdroszczę romansu z maszyną do szycia Ja nie umiem. No dobra, nie próbowałam jeszcze. Fajne poduchy. Ja bym chyba dała kratkę za siedzisko też, ale nie będzie to utrudniało dostania się do drewna?
Proszę mnie uświadomić na szybko: wrotycz to na szkodniki?
Ja mam cały baniak gnojówki z pokrzywy. M. miał takie zapędy ekologiczne, tez zapach cudny, hi hi.

Elu maszyna bardzo do romansów chętna ja nauczyłam się w szkole , miałam to na ZPT a potem..to już sama , metodą prób i błędów babcia trochę pomagała to nie jest trudne..moźe Cię przekonam byś spróbowała tkańina na poduchy z Ikieji , a wkład..pianka tapicerska z Casto całkiem miękkie zestawienie a poducha 12 zeta
Też myśle o kracie za siedziskiem , ale tak jak piszesz to znacznie utrudni dostęp do drewna...myślimy o wieszaniu kratce...aaa....no kombinuję nadal
Wrotycz na opuchlaczki kochane
A Ty masz baniak pokrzywówki ??? To super dużó o tym czytałam ,że to fajne nic tylko lać a rośliny się będą cieszyć
I musimy se jakoś hurtowo gaz maski zakupić , bo przy tych gnojówkach , to ciężko byc może moźe na Ogrodowisko jaki rabat dostaniemy ???? ja bym różową kciała w każdym razie
Zaraz Ci jeszcze pokaże , co tam ostanio na maszynie wymodziłam

gierczusia 21:40, 26 sie 2015

Juzia napisał(a)

Za płotem mam jeden krzaczek. Trochę mi szkoda go ruszać
Chcieć bym chciała...przyjechać....ale wiesz jak jest

Buziaki!

Jeeedennnn krzoczek ?????nie mogę....ale ja wiemmmm...kibicujesz mu , coby się rozrósł Ci utworzył plantację

Buziole
Ps... Liczę na to ,że kiedyś się wybierzesz albo się spotkamy gdziesik tam...pośrodku
Juzia 21:44, 26 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Jeeedennnn krzoczek ?????nie mogę....ale ja wiemmmm...kibicujesz mu , coby się rozrósł Ci utworzył plantację

Buziole
Ps... Liczę na to ,że kiedyś się wybierzesz albo się spotkamy gdziesik tam...pośrodku

No widzisz jak Ty wszystko wiesz! Kubicuję mu strasznie

Też liczę na spotkanie...kiedyś, gdzieś
malgorzata_s... 22:04, 26 sie 2015

Eluś ją strasznie nie czasowa jezdem. Łwka w drewutnia wymiata Moje limki na patykach powinny twojej pokłony składać bo do lodów im daleko.Buziaki
elzbieta_g 22:07, 26 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Zaraz Ci jeszcze pokaże , co tam ostanio na maszynie wymodziłam

no specjalnie dla ciebie siem musiałam zalogować boska lalunia i ta torebka...ehhh
Mala_Mi 08:48, 27 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Nawet wiem gdzie urzęduje to smoczysko

Do ciebie na chwilę nie można zajrzeć .. bo się czyta i czyta....

Nowa lola wymiata.... zapraszam cie serdecznie do siebie.... i jakby co to wcale nie z powodu loli

Łączę się w bólu opuchlakowym.. i w tym momencie zazdroszczę małego ogrodu.... bo mojego zawrotyczować się całego nie da... chyba, że ciepnę robotą, jedzeniem (akurat tu nic by się nie stało) i spaniem..... no i najbliższe pole wrotyczowe jakie znalazłam to 20 km ode mnie .. I dla mnie to trzeba by ciężarówkę zielska i 20 beczek.. a i tak cholery przylezą z nieużytków za płotem
Enya73 08:54, 27 sie 2015

gierczusia napisał(a)

Boska A te fuzekle I ta tasia Normalnie Bottega Veneta Zrób kiedyś jakieś warsztaty Jestem pierwsza chętna do nauki

Buziaki