Na bank nie jest belejaki zwłaszcza pod względem zapachowym ale to już ustaliłyśmy
10 km..serio ???? Toś mnie szoknęła byłabym se dała rękę obciąć ,źe masz " za płotem ".. No jak ja mam za płotem, to te Rwoje 10 kilosów robią na mnie wrażenie..a nie chcesz przyjechać po wrotycz na ten moj nasyp ?? to by sie " dziadek "zdziwił jak by już dwie baby z sekatorem i rękawiczkami i reklamówkami zobaczył bezcenne
Juleczko za zaproszenie dziękuję Bracik jechał na naszą stałą metę czyli do Wielenia..niestety nasze wyjazdy częściowo się pokrywały a i jechał z dzieciakami na 2 tygodnie..ja ich naprawdę uwielbiam ,ale żeby 2 tyg wczasów razem...to tego bym chyba nie przeżyła
Przypomniałam sobie Scarlet trzeba to chyba wcielić w życie tak jak są te przykazania szczęśliwego człowieka..np...co masz zrobic dziś zrób pojutrze...będziesz mieć 2 dni wolnego
Elu maszyna bardzo do romansów chętna ja nauczyłam się w szkole , miałam to na ZPT a potem..to już sama , metodą prób i błędów babcia trochę pomagała to nie jest trudne..moźe Cię przekonam byś spróbowała tkańina na poduchy z Ikieji , a wkład..pianka tapicerska z Casto całkiem miękkie zestawienie a poducha 12 zeta
Też myśle o kracie za siedziskiem , ale tak jak piszesz to znacznie utrudni dostęp do drewna...myślimy o wieszaniu kratce...aaa....no kombinuję nadal
Wrotycz na opuchlaczki kochane
A Ty masz baniak pokrzywówki ??? To super dużó o tym czytałam ,że to fajne nic tylko lać a rośliny się będą cieszyć
I musimy se jakoś hurtowo gaz maski zakupić , bo przy tych gnojówkach , to ciężko byc może moźe na Ogrodowisko jaki rabat dostaniemy ???? ja bym różową kciała w każdym razie
Zaraz Ci jeszcze pokaże , co tam ostanio na maszynie wymodziłam
Do ciebie na chwilę nie można zajrzeć .. bo się czyta i czyta....
Nowa lola wymiata.... zapraszam cie serdecznie do siebie.... i jakby co to wcale nie z powodu loli
Łączę się w bólu opuchlakowym.. i w tym momencie zazdroszczę małego ogrodu.... bo mojego zawrotyczować się całego nie da... chyba, że ciepnę robotą, jedzeniem (akurat tu nic by się nie stało) i spaniem..... no i najbliższe pole wrotyczowe jakie znalazłam to 20 km ode mnie .. I dla mnie to trzeba by ciężarówkę zielska i 20 beczek.. a i tak cholery przylezą z nieużytków za płotem