Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

JulkAd 19:10, 01 wrz 2015

Ogród wygląda jakby suszy w ogóle nie odczuł. A werbena śliczna. Powoli przekonuję się też do niej i tylko nie wiem gdzie takową posiać. Buziaki
Juzia 21:20, 01 wrz 2015

Eluś ja wiem, że płyn na wszy to nie na moją głowę Czytałam już....chyba Bawarka o tym pisała, nie?

Nasuszyłam trochę wrotyczu...ale krzaka w sumie mogę jeszcze pociachać

A co do spotkań....to ja mogę i przed setką i po... tylko czas mi znajdź

Buziakuję Ciebie i Zuzę
Katkak 21:44, 01 wrz 2015

Zuza fajna, choć spojrzenie, które rzuca pozwala mi przypuszczać, że broni swojej Pańci jak niepodległości .
AsiaK_Z 22:42, 01 wrz 2015

gierczusia napisał(a)

Łoncy : nie znałam..... ale fajne słowo
Ławeczka drewutniowa ma 37 cm szerokości , więc to na taką łoncę dość szczupłą chciałam na pełną głębokość ,ale w tedy to już by do tej drewutni wlazło tyle drewna co kot napłakał tak więc eMuś zadecydował i jest a że teraz mu ciasno...cóż...życie jak to mówią moje gimnazjalistki a że w drewutni fajnie się siedzi , bo od tego drewna cudny chłodek bije..to już inksza inkszość
Torba Loli akurat taka gabarytowo wyszła, bo to była zawieszka na torbę babską ( czyli moją ma sie rozumieć ) została tylko lekko przerobiona ..ale skóra była tak solidna ,źe nie dało się jej obciąć ( w sensie - zmniejszyć ) więc niech jej sie tam dużo ściąg zmieści i niech ściąga na zdrowie [ dobrze ,źe moje uczennice nie czytają ]
Deszcz pada ?????? Noo nie...weż no wyślij mi tu choć jedną porządną chmurę u mnie posucha nadal...miżna zwariować od tego upału

Eluś, łonca = ona

To, co wtedy popadało to było nieporozumienie . Teraz wieje, że aż łeb urywa. Może teraz jakiś deszcz spadnie. Ogólnie coś w pogodzie się kroi, bo jutro zdecydowanie chłodniej.

Jutro też, tak myślę, zagadka u mnie zostanie rozwiązana. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży
Bogdzia 07:24, 02 wrz 2015

Wasze rozmowy sa niesamowite.Ogród soczysty ale taki łatwo podlac wiec sie nie dziwię a Lola wiadomo jak zwykle piękna a temat jej ubrań i mnie fascynuje, jak to takie małe zrobic?Pozdrówka.
Kindzia 11:42, 02 wrz 2015

No właśnie mnie też ten jej cfeterek zaciekawił, taki ociupci...niby wiem jak się sztrykuje...ale takiego picifungla to bym nie umiała...

Buziaczki Gierczuś
Margarete 16:24, 02 wrz 2015

Niby czytam co piszecie ...i niby po polsku........a nie rozumiem...fuzekle, tasie, łońca (doopsko )..........a czytanie ze zrozumieniem to tak chyba na poziomie końca I klasy podstawówki sie zalicza, czyż nie ?
Poczytałam tak ze 2 razy i juz wiem , usmiałam sie i podziwiam kolejną Lolę, jaka ona szczupła () a kolorki jak ma wysmakowane, i ta torba...tasia znaczy....bosska

Ogród podziwiałam też, nad hortka na pniu sie chwile zatrzymałam, bo i mnie takie na pniu chodza po głowie, chciałabym jeszcze jeden szpalerek hortusiowy miec ale miejscau mnie mało (jeden juz mam z VF)a takie na patyku to by było rozwiązanie.... pod nimi może sobie cos tam rosnąc a one u góry kwitną...ile sezonów ma twoja hortka na patyku ?
ewsyg 16:32, 02 wrz 2015

A te ubrankia to jej sama poczyniłaś ?

Kacha123 16:33, 02 wrz 2015

No, no! Nowa Lola bardzo szykowna! Rzeczywiście mogłabyś uruchomić jakąś sprzedaż. Ogródek piknie się prezentuje mimo upałów i dupencję już możesz wygodnie zasadzić w drewutni Całusy
JulkAd 22:03, 02 wrz 2015

ewsyg napisał(a)
A te ubrankia to jej sama poczyniłaś ?

A ile taka Lola ma wzrostu? Faktycznie chudzina z niej....a fuzekle i owszem szykowne, ale maszki tyż pikne