Juleczkoooo Ty fiesz ,że co do smaku tej kawki u mnie ,zawsze mozesz się przekonac osobiscie ... bo jak juz będziesz u Kindzi.......noooo wiesz zapraszam
Pajaki ..temu winna jest Kasya Ona od razu kciala wiać myslac ,że to obcy a ja na sama myśl o różowych pajakach czy tam kosmitach smialam sie jak gooopia
Chlopina za wypociny na znaczku pocztowym dostał piatkę, bo miał wszystko dobrze tylko ja prosze Bozinke, żeby częściej nie robił takch numerow, bo jak zechce napisac klasyczna pracę klasowa na takiej okruszynce , to jak nic bryle mi nie wystarcza bedem musiala zainwestowac w lupe
Nooo doobraaa mała , mała...ale czeeemu aż tak mała ???... Tomka nie pozdrowie, bo moi uczniowie żyja w nieświadomosci mojego drugiego ogrodniczego "ja"... ale zapytalam , czy moge zrobic temu czemus fotke i otrzymalam oficjalna zgodę wiec sumienie mam czyste ..noooo...prawie o prawo do publikacji nie pytalam
Dzis bylam potffforem .. dla mego kota żeby nie bylo ... zepsulam mu ulubiona zabawkę czyli...wiaza camperdownii
Pień już wygladał, tak ....że nie pytajcie
Wiec zrobilam kotu...szpetny numer
Waruje przy zepsutej zabawce a jego glowce pewnie galopuja mordercze myśli
Ale niech się gad cieszy ,że go na szynkę nie przerobiłam zobacz , jak mi pień załatwił