Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 20:23, 08 cze 2016

Kasya napisał(a)

Ja bym wiala....bo to byłby jakiś obcy... brrr

Ajjjjj...tam...od razu OBCY ... Widzialas kiedy OBCEGO w ROZOWYM KAFTANIKUUUU ??
gierczusia 20:26, 08 cze 2016

Smieję się jak gooopia z tego OBCEGO w rozowym ubranku i żebyscie sie jeszcze posmiali , to Wam napisze , co się dzis zdarzylo na mojej lekcji..pisali kartkowke i mōwie: proszę wziać mała karteczke i napisac na niej numerki od 1 do 10... no wiecie liczenie procentow w pamieci..czyli sam wynik..jedna liczba

A oto jaka " karteczkę " mial rekordzista dodam ,ze ta podkladka dla porownania..to klasyczny zeszyt formatu A 5

Pluszakowa 20:32, 08 cze 2016

Ela to działanie ekologiczne
anna_g 20:56, 08 cze 2016

gierczusia napisał(a)
A poniewaz zawsze dostaje bure,że jest mało fotek ( żeby nie bylo...calkowicie zasłużona ) musze się starac o poprawę tak wiec
Widok z mojej kanapy

Ela - a co to za drzewko jest - to tak centralnie na środku? Toto liściaste jasne...
Przebyłam podróż w czasie no i faktycznie się zmieniło- niby mikro ogródeczek a jednak zmiany mogą być wielkie i to na korzyść...
gierczusia 21:51, 08 cze 2016

anna_g napisał(a)

Ela - a co to za drzewko jest - to tak centralnie na środku? Toto liściaste jasne...
Przebyłam podróż w czasie no i faktycznie się zmieniło- niby mikro ogródeczek a jednak zmiany mogą być wielkie i to na korzyść...

Anius

To taaaaa gwiazda letniego ogrodu
Hortensja limelight na patyku

Ja sama sie uśmialam jak zobaczylam tamte zdjecia ... Wydaje mi sie jakby to bylo lata swietlne temu...achhhhh a to przeciez raptem pare latek
gierczusia 21:53, 08 cze 2016

Pluszakowa napisał(a)
Ela to działanie ekologiczne

...achhh taaakkkk ekologicznie ... a ja myslalam ,ze to nasz " szparensystem"... Jak to zobaczylam, to malo siė ze smiechu nie udusilam ... A gdzie ja bidna mialam ta piatke tam wpisac ??
JulkAd 22:04, 08 cze 2016

Widok z tej kanapy bezcenny, kawusia na pewno smakuje o niebo lepiej niż na mojej ...pająki w różowych kaftanikach? Hi,hi ...ja mam bujną wyobraźnię, ale Twoja Elu mnie rozbraja....mega pozytywnie

Sprawdzian? Toż to chłopina wziął sobie do serducha słowo karteczka....w dzisiejszych czasach to trzeba wziąć na plus (czytanie ze zrozumieniem) , a że z wielkością przesadził?, no cóż....Ty się ciesz, że w ogóle cosik napisał i że jednak nie na znaczku pocztowym
anna_g 22:50, 08 cze 2016

gierczusia napisał(a)

Anius

To taaaaa gwiazda letniego ogrodu
Hortensja limelight na patyku

O żesz... to przepraszam gwiazdę letniego ogrodu za nazwanie jej "toto liściaste jasne"... fujara ja nie poznałam, a bo przez to okno to jakoś tak nielimkowo wyglądała
U mnie przypadkowo Vanilka się rozsadziła - gałązka nieopatrznie przysypana jesienią (bo poległa po deszczach) puściła korzonki i wiosną miałam niespodziankę. I właśnie ją spróbuję puścić na patyk. Też będę miała "gwiazdę" albo i nie...
gierczusia 17:57, 09 cze 2016

anna_g napisał(a)

O żesz... to przepraszam gwiazdę letniego ogrodu za nazwanie jej "toto liściaste jasne"... fujara ja nie poznałam, a bo przez to okno to jakoś tak nielimkowo wyglądała
U mnie przypadkowo Vanilka się rozsadziła - gałązka nieopatrznie przysypana jesienią (bo poległa po deszczach) puściła korzonki i wiosną miałam niespodziankę. I właśnie ją spróbuję puścić na patyk. Też będę miała "gwiazdę" albo i nie...

Fujara ... uwielbiam to slowo a jakos o nim zapomnialam.... dziękuje
Ale żeś gwiazdy, upsss...GWIAZDY nie poznala???? to jest niemozliwa niemozliwosc

Uśmialam się Aniu bardzo mi brakowalo Twojego humoru..wiedzialam ,że mi brakowalo , ale nie bylam świadoma ,ze aż tak...bardzo siė ciesze ,ze jestes
Fajnie , że vanilka sie rozsadzila uwielbiam takie niespodzianki niestety nie wiem , czy uda Ci sie ja tak poprowadzic...moja jest szczepiona i nie mam pojęcia czy uda Ci sie wyseparowac pieniek...hmmmm...a może spróbujesz zaszczepic ??? to podobno nie jest wielce trudne
Bardzo jestem ciekawa ,co tez Ci z tego wyjdzie w kazdym razie..trzymam kciuki
AsiaK_Z 18:04, 09 cze 2016

gierczusia napisał(a)
Smieję się jak gooopia z tego OBCEGO w rozowym ubranku i żebyscie sie jeszcze posmiali , to Wam napisze , co się dzis zdarzylo na mojej lekcji..pisali kartkowke i mōwie: proszę wziać mała karteczke i napisac na niej numerki od 1 do 10... no wiecie liczenie procentow w pamieci..czyli sam wynik..jedna liczba

A oto jaka " karteczkę " mial rekordzista dodam ,ze ta podkladka dla porownania..to klasyczny zeszyt formatu A 5

Pomysłowość uczniów nie zna granic
A poza tym mała to mała
Pozdrówkadla pomysłowego Tomka