Do tego red barona kcesz te krwawniki czerwone? a nie urosną one za wysokie do niego?wiesz że u Ani rzeszowskiej mają wymiar "do cycków" chyba że czerwone są mniejsze ale nie sądzę
Fajny ten wiąz Camperdownii już jest - gęściutki.
.... Ani drgnał od ostatniego razu u nas zawsze wszystko na spokojnie..jak to mówia Niemcy : langsam ... Nie do końca wiem czy poprawnie napisalam
EMus musi siednać sobie na tych retro, wypatrzyłam je stosunkowo niedawno i nie zdażyłam mu nawet pokazać..sama się waham...bije się kwestia wygody z kwestia estetyki....jestem bowiem przekonana, że te okragławe bardziej by pasowały do dizajnu ogrodu , a te kanciaste będa zdcydowanie wygodniejsze... i tak se....czekamy na przeceny
Wiażesię to także z kwestia zadaszenia tarasu...bo obecnoe mam stół z dziura pośrodku i parasol...w tych nowych kompletach nie ma takowych dziur ,a wycinać zdecydowanie nie mam zamiaru tak wiėc jeszcze jakaś pergola czy jak....aaaaa....łooszalejem
Były tam...łoj byłyyyyyy ale ślimory dały im radę ani się obejrzałam a zeżarły je do cna.. czy tam..raczej ....do ziemi
A kolor było mi trudno dobrać , bo ten red baron to jakiś taki głooopkowaty bordowiśniowy
Noooo właśnie do red barona czytalam ,że sa czerwone ....takie ciutek niższe niż " do cycków " sama nie wiem....
Wiazik mam nadzieję ,że będzie dalej rósł , bo mam bojowe zadanie dać nam troszku wytchnienia od tej patelni na tarasie tak się śmieję ,że na deskach to czasem chyba można jajka sadzić tnę go bez opamiętania, bo nie chcę ,żeby był długi tylko z duuuuża średnica mam nadzieję ,że przed emerytura tego doczekam
Buziole Anuś u Was też był dzis taki ukrop a potem burza ??
Ela! To ja! Pamiętasz mnie?
Kopę lat! Choć przyznam, że czasem w biegu zaglądam, ale postanawiam się poprawić, bo tu zawsze jest mega atmosfera Ostatnio mam poważne problemy w ogarnięciu forum niniejszego...eh...
Buziak
Jeeeee...no rzeczywiście rybie ogonki że też nigdy na to nie wpadłam ... U mnie teraz mało na czym oko oprzeć , więc ta christa i jej rybie ogony jest obecnie gwoździem programu który jest nędzny jak byyykkkk
A Ciebie by ten komplet , który obfocilam w lerła by nie zadowolił ??? nooo fiem ,że nie ma go co porównywać z tym z prawdziwego rattanu, ale jak się ma szybko zniszczyć , albo Ty się masz niepotrzebnie deszczem denerwowac, to może ...?????
Noooo jakże bym mogła zapomnieć ??
Tym bardziej..że mnie również forum wymyka się z rak jest tyle fajnych watków i super osób....że......musiałabym się zwolnić z pracy jak nic i jeszcze gały wymienić na szklane czy tam plastikowe
Ps.bardzo się cieszę ,że zagladalaś nawet po cichaczu, a jeszcze bardziej...że postanowiłaś siem poprawić ... mam nadzieję ,że Twój plan naprawczy podziala lepiej niż mój
Buziole , rozgość się