Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

jolanka 22:12, 13 lip 2017

Ale fajne te zdjęcia
Iza, nie dalam rady Trudno, co bedzie, to będzie Jutro rano odwożę mamę, wracam w niedzielę, więc jesli przetrzyma do poniedzialku Tylko sie nią nie stresuj, przywiązana do niej nie jestem
inka74 23:27, 13 lip 2017

Masz dobrą bazę - projekt. Ciekawa trochę jestem na ile wiernie trzymasz się projektu...
Kawa 08:27, 14 lip 2017

ale poskąpiłaś tych zdjęć!!
śliczne takietamy
UrsaMaior 08:54, 14 lip 2017

Kawa napisał(a)
ale poskąpiłaś tych zdjęć!!
śliczne takietamy

Haha no tak chybcikiem pstryknęłam, obiecuję poprawę!

malgol napisał(a)
Poczytałam o tym Twoim zawilcu...ładny.Jak mocno Ci się rozrośnie to może się podzielisz?U mnie takich "dziwnych" roślin nie miewają w szkółkach

Jasne, że się podzielę, ale wiesz, odbiór osobisty!

inka74 napisał(a)
Iza - jak będziesz miała chwilę z tymi tawułkami to będę wdzięczna, temat nie jest pilny. Przy okazji ta tawuła u Ani już rok temu wpadła mi w oko ale pomysłu nie miałam na tawuły u mnie.

A jak już jestem u ciebie - wnioskuję o zwiększenie ilości zdjęć. Masz bardzo klimatyczny ogród i rękę do zdjęć. I cudne róże dojrzałam ))

No to tak: wysokość części zielonej jakieś 30 cm, wysokość od ziemi do szczytu najwyższego kwiatostanu ok. 60 cm, a patrząc z góry kępa od lewej do prawej zajmuje 60 cm. Bardzo wymiarowa roślina Zgrabna, zwarta, kwiaty trzymają pion.

inka74 napisał(a)
Masz dobrą bazę - projekt. Ciekawa trochę jestem na ile wiernie trzymasz się projektu...

Nie trzymam się już

malgol napisał(a)
Dla mnie ta tawulka to też odkrycie roku nie mogę się doczekać żeby się rozrosla żeby móc podzielić I gdzieś po ogrodzie poroznosic czad ten fiolet

Taaa, ja też ją uwielbiam W zeszłym roku przy sadzeniu od jednej oddzieliła się malutka baby-tawułka, właśnie mi kwitnie jednym kwiatkiem Rozczulająca jest

jolanka napisał(a)
Ale fajne te zdjęcia
Iza, nie dalam rady Trudno, co bedzie, to będzie Jutro rano odwożę mamę, wracam w niedzielę, więc jesli przetrzyma do poniedzialku Tylko sie nią nie stresuj, przywiązana do niej nie jestem

Jola, nie ma problemu, zreanimowałam ją, czeka w wiaderku na Ciebie
malgol 09:59, 14 lip 2017

UrsaMaior napisał(a)

Jasne, że się podzielę, ale wiesz, odbiór osobisty!

Mi jakos nie po drodze do tej stolicy, ale po zawilce ...no zobaczymy niech najpierw się rozrosną
mrokasia 10:39, 14 lip 2017

UrsaMaior napisał(a)
Oj ciężko się powstrzymać teraz w szkółkach... Mnie dziś ulewa wygoniła, ale jestem zadowolona z zakupów Zawilce ładne, duże i w odmianie, której szukałam, co mnie szczególnie cieszy.

Iza, a gdzie Ty masz takie fajne szkółki?
UrsaMaior 10:44, 14 lip 2017

mrokasia napisał(a)

Iza, a gdzie Ty masz takie fajne szkółki?

Na południe od Ciebie Tajemne namiary na priv
Rytla 11:00, 14 lip 2017

Też chce tajemne!
Kasya 11:04, 14 lip 2017

UrsaMaior napisał(a)

Na południe od Ciebie Tajemne namiary na priv

tez chce namiary

a moze w Jankach sie spotkamy jak nie chcesz do mnie przyjechac ?
tylko musisz mi napisac co mam wykopac
UrsaMaior 11:26, 14 lip 2017

Kasia, nie to że nie chcę, ale nie mam kiedy się wybrać Albo faktycznie Janki, albo ta szkółka w połowie drogi między nami. A kiedy Ty masz czas?