Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Krys 23:40, 25 cze 2012

Gosiu w Kubusiowie coraz piekniej.zestawienie roślin bardzo ładne ,ogrodowiskowe ,fajnie ,że Kubus już zdrowszy pozdrawiam
an_tre 23:47, 25 cze 2012

anula_wn napisał(a)

to zestawienie b. mi się podoba!
a co rośnie za hostami...?
i mnie też
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Neska 23:59, 25 cze 2012

Gocha ślicznie wszystko rośnie. Proszę tylko mnie nie zabijaj za te dzwonki. Ja byłam pewna, że one są białe. U mnie były białe, tylko 1 niebieski się zaplątał. U Ciebie wszystkie niebieskie?
Sebek 00:25, 26 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
A jeszcze pokarzę częściowo wykorowaną rabatę, której zdjęć zapomniałam zrobić....

Tak wyglądała bez kory

Tak część wykorowana

A to druga część gdzie nie ma jeszcze kory..... trza pielić...

Przecudnie ta rabata wygląda - cacuszko!

No i przemiana bylinówki - mam nadzieję, że i u mnie tak będzie, bo jak takiej ślicznej gliny jak Ty nie mam
Madzenka 06:37, 26 cze 2012

kaisog1 napisał(a)
A teraz moja bylinówka

Piękna rabata!
KasiaWB 07:55, 26 cze 2012

Gosia super bylinówka się rozrosła i te kolorki mmmm bardzo ładnie prezentują się też nowe rabaty przy wejściu co to się będzie działo za rok!
TheMagda 08:11, 26 cze 2012

Ależ pięknie w tym Kubusiowie, tyle kolorów i pozytywnej energii. A Kubuś składający życzenia tacie- rozczulający!!
Matka 09:37, 26 cze 2012

Gosiaku, pytałam o Twoje bukszpanki te z samotnii, pewnie odpowiedziałaś, a mi się teraz przypomniało i już odpowiedzi znależć nie magujak przezimowały?ciełaś je już?bo chyba sobie jednak kupię takie małe, z mojego sadzonkowania to raczej nici...

Piękne KUBUSZKOWO!

A Kubaszek z Tatkiem bezcenne!!!!!!!!!!!!!!!!
kaisog1 09:44, 26 cze 2012

Aniu Asc jak czasem patrze a to pole to ręce załamuję Tyle tego, że może za 10 lat będzie tak jakbym chciała - ale ja poczekam!

Aniu na bylinówce jeszcze coś tam podosadzałam bo przy drzewie te byliny nie bardzo chcą rosnąć... Zrobiłam eksperyment i wsadziłam tam tyz kulę bukszpanową

Krysiu tak szczerze mówiąc to to zestawienie jest "zarżnięte" z Mojego Pięknego Ogrodu Tylko ustawienie nieco inne Była tam taka fajna rabata no to sobie zapożyczyłam

Aniu An_tre zestawienie miało byc nieco inne ale juz takie zostanie Hosty będę musiała przycinać bo włażą mi na te żurawki

Kasia i bardzo dobrze, że nie są białe! Ostróżki miały byc niebieskie a okazały sie białe gdyby jeszcze dzwonki były białe to by sie wszystko zlało A sa cudne!

Sebek rabata fajnie wyszła ale czekam z niecierpliwością na brakujące Obsidiany no i ciekawa jestem kiedy ja będę miała tam kule berberysowe bo narazie końcówki od miotly sterczą A wbrew pozorom bardzo sobie moją glinę chwalę A im więcej pielę tym ona robi się lżejsza i fajniejsza

Marzenko dzięki Będą ja musiała nieco powiększyć bo nie liczyłam na taaaakie rozmiary bodziszków

Kasia dzięki - za rok mam nadzieje, że przynajmniej uda mi się korą wysypać wszystko hahahha

Magda fajnie, że zajrzałaś Kolorów jeszcze mało ale sukcesywnie przybywa A Kuba faktycznie zaskoczył Tatę A, że miał słabszy dzien i był taki przytulaśny to i fotka fajnie wyszła

popcorn 09:46, 26 cze 2012

Dolaczam sie do pochwal bylinowej rabaty - super
pozdrawiam!