Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Wieloszka 09:19, 24 maj 2013

Twoje nowe dziecię - moje marzenie, ale tylko w pakiecie z kursem foto no to teraz zasypiesz nas fotkami - mam nadzieję
Tu pokazałam (na dole strony) zdjęcia hakuro - może chłopów przekona
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1097-duzy-ogrod-malej-ogrodniczki-1?page=449
Joaska 11:44, 24 maj 2013

Było tak

jest tak

A JAK BĘDZIE ????
BarbaraM 11:51, 24 maj 2013

Mamusiu,jak tu pięknie.
Dobrze że tu trafiłam.
Nie mogę się naoglądać.
ewsyg 10:11, 25 maj 2013

Witaj Małgosiu
Odbyłam spacer po Twojej posesji i ślę ukłony za ogrom pracy jaką wykonaliście. Już jest pięknie, aż strach pomyśleć co będzie dalej. ale jak się ma takiego pomocnika . Wiem coś o tym też mam takiego malca, który chętnie ze mna pracuje. Będę do Ciebie zaglądać. pozdrawiam Ewa
malwes 10:49, 25 maj 2013

Gosiu,
Było pięknie - jest cudnie i wiosennie i delikatnie - będzie jeszcze piękniej.

Pozdrawiam Twoje "najnowsze dziecko", ja mam dzieci tej samej marki . Jaki obiektyw masz podpięty ?

anula_wn 11:13, 25 maj 2013

Gosia, to teraz będziesz trzaskać foty jak marzenie! no w kompleksy powpadamy
Joanka 11:56, 25 maj 2013

kaisog1 napisał(a)
Joasia

Asia to pij dużo wina i zbieraj mi korki!

Od dzisiaj zaczynam, w końcu zbieram już doniczki to mogę i korki
Joanka 12:13, 25 maj 2013

Gosiek, ależ pięknie jest już w Kubusiowie. Normalnie przestać zachwycać się nie mogę... Bosko!

Ogarniam powoli forum po krótkim urlopiku.

Pozdrawiam, niestety już nie stąd

Gabriela 13:33, 25 maj 2013

kaisog1 napisał(a)
Skarpa.... moje utrapienie... ale już jest na nia plan Czy będzie rozpoczęty w tym roku? Nie mam pojęcia

Podziwiałam wielkie rabaty i warzywnik, fantastyczna praca i już jest efekt.
Drugie zdjęcie z jeziorem mnie urzeka, w ogóle Wasze jezioro i jego bliskość mnie urzeka.
Pod donicami coś jest, czy to tylko ozdoba? No i ciekawa jestem co będzie rosło przy palikach.
Też mam długą skarpę nad jekylową i po obczyszczeniu jej obsiałam ją jednorocznymi jakie wpadły w rękę, bo koncepcji nie mam do tej pory a nie chciałam żeby od nowa chwastem mi zarosło.
Zdradź zatem plan na skarpę, może mnie zainspiruje. Pozdrawiam.
kaisog1 15:10, 25 maj 2013

Kamilciu aaa tak myślałam. Progam jest prosty i szybko można coś w nim zrobić

Ewy Będą,bedą

Filip z aparatem to dopiero połowa drogi

Kasia nie ma nic gorszego jak nawałnica.... człowiek tyle pracuje a w ciągu paru minut jego praca idzie na marne

ANia dzięki! Bardzo mi się podoba ten przetacznik. Chyba go kupię

Beatko no jak Ci pisałam nie bardzo pamiętam ae chyba LIme marmolade. Z tym, że jak w zeszłym roku byłam tego pewna tak teraz już nie jestem a to dlatego, że jej nowe liście (tegroczne) ardziej przypominają Citronelkę....

Aga nie prawda! Menu tego aparatu jest tak fajnie opisane, że każdy da radę. A dla tych co będą chcieli poczytać i instrukcję to jak podstawowy kurs foto

Joasia hahahha uwiebiam takie porównania

Basiu dzięki! Pięknie to dopiero będzie pewnie za 3 lata ale i tak cieszy mnie to co jest

Ewo witaj w Kubusiowie Z tymi "pomocnikami" to wcale nie tak łatwo

Gosiu chyba nie narzekasz na "dziecko"? Jak pisałam Filipowi właśnie zakup tego co mam teraz to połowa drogi.... druga to zakup porządnego obiektywu bo mam standartowego Kita ze stabilizacją (która zreszta przy tych obiektywach nie ma wiekszego znaczenia )

ANia hahahhahaha jeszcze nie

Asia liczę na Ciebie w kwestii korków! A toś się nad morzem wygrzewałaś?

Gabrysiu gdyby nie przepisy budowlane pewnie moi Panowie wybudowali by dom 10 metró nad wodą Całe szczęście trza zachować 100 metrów i tyle właśnie jest zachowane
Donice to tymczasowe wypełnienie rabaty bo kupiłam za mało żurawek Obsidian. Może uda się je w tym roku podzielić i dosadzić chociaż cięzko przyrastają A nie wiem, o których palikach piszesz... te na skarpie? Jeżeli tak to tam jest płot od warzywnika
A skarpa to będą przenikające się plamy 4 rodzajów berberysów, rozchodników, traw, tawuł i hortensji, także "górę" będą robiły jakieś kolumnowe cosie