Kamilciu aaa tak myślałam. Progam jest prosty i szybko można coś w nim zrobić
Ewy Będą,bedą
Filip z aparatem to dopiero połowa drogi
Kasia nie ma nic gorszego jak nawałnica.... człowiek tyle pracuje a w ciągu paru minut jego praca idzie na marne
ANia dzięki! Bardzo mi się podoba ten przetacznik. Chyba go kupię
Beatko no jak Ci pisałam nie bardzo pamiętam ae chyba LIme marmolade. Z tym, że jak w zeszłym roku byłam tego pewna tak teraz już nie jestem a to dlatego, że jej nowe liście (tegroczne) ardziej przypominają Citronelkę....
Aga nie prawda! Menu tego aparatu jest tak fajnie opisane, że każdy da radę. A dla tych co będą chcieli poczytać i instrukcję to jak podstawowy kurs foto
Joasia hahahha uwiebiam takie porównania
Basiu dzięki! Pięknie to dopiero będzie pewnie za 3 lata ale i tak cieszy mnie to co jest
Ewo witaj w Kubusiowie

Z tymi "pomocnikami" to wcale nie tak łatwo
Gosiu chyba nie narzekasz na "dziecko"?

Jak pisałam Filipowi właśnie zakup tego co mam teraz to połowa drogi.... druga to zakup porządnego obiektywu bo mam standartowego Kita ze stabilizacją

(która zreszta przy tych obiektywach nie ma wiekszego znaczenia

)
ANia hahahhahaha jeszcze nie
Asia liczę na Ciebie w kwestii korków!

A toś się nad morzem wygrzewałaś?
Gabrysiu gdyby nie przepisy budowlane pewnie moi Panowie wybudowali by dom 10 metró nad wodą

Całe szczęście trza zachować 100 metrów i tyle właśnie jest zachowane
Donice to tymczasowe wypełnienie rabaty bo kupiłam za mało żurawek Obsidian. Może uda się je w tym roku podzielić i dosadzić chociaż cięzko przyrastają

A nie wiem, o których palikach piszesz... te na skarpie? Jeżeli tak to tam jest płot od warzywnika
A skarpa to będą przenikające się plamy 4 rodzajów berberysów, rozchodników, traw, tawuł i hortensji, także "górę" będą robiły jakieś kolumnowe cosie