Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Toszka 13:01, 15 cze 2016

Pamiętasz jak ci mówiłam, że "urodziłam" rodka?
Oto on. Maluszek

anka_ 14:06, 15 cze 2016

Śliczny ci on. Kurczę, mi się żadne cuda nie rodzą.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Toszka 13:41, 17 cze 2016

Padało u ciebie? Napełniło staw?

U mnie nawałnica zmyła wszystkie pajęczyny z cisów
anka_ 01:03, 18 cze 2016

Iwonka u mnie 'zmyło' pokrycie z dachu, nałamało drzew (w tym mojego kochanego jarząbka przy bramie), właśnie włączyli prąd, wody niestety jeszcze nie. Nie wiem jak poziom wody w stawie, ale przesadzanego rano świerka podlało. No i posadziłam tamte serby co kupiłam. Wielkie nie są, ale i tak wcześniejsze mikruski przy nich giną. Jutro lecimy z ogrodzeniem.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Toszka 09:09, 18 cze 2016

no to strat miałaś
Współczuję
anka_ 10:27, 18 cze 2016

Eeee tam, mogło być gorzej. EMuś właśnie robi dach i mam nadzieję, że pogada pozwoli podjechać z ogrodzeniem.
JoannA 22:38, 18 cze 2016

Strat współczuję.
Narobiła na trochę strachu ta wczorajsza nawałnica. Na szczęście bez większych strat w ogrodzie; połamane ostróżki i naparstnice już w wazonie, róża Nwe Dawn już przypięta do pergoli. Prąd włączyli dzisiaj o 18 po wielkiej awanturze z zakładem energetycznym bo od 13 wczoraj nikt nawet telefonu nie odebrał żeby przyjąć zgłoszenie.
Dzisiaj byliśmy w Pęchcinie i po drodze widzieliśmy połamane ogromne drzewa, ogromne świerki wykarczowane z korzeniami, aż się serce krajało na taki widok.
Kasya 22:44, 18 cze 2016

anka_ napisał(a)
Iwonka u mnie 'zmyło' pokrycie z dachu, nałamało drzew (w tym mojego kochanego jarząbka przy bramie), właśnie włączyli prąd, wody niestety jeszcze nie. Nie wiem jak poziom wody w stawie, ale przesadzanego rano świerka podlało. No i posadziłam tamte serby co kupiłam. Wielkie nie są, ale i tak wcześniejsze mikruski przy nich giną. Jutro lecimy z ogrodzeniem.

az tak ? dobrze ze tylko pól dnia tak wialo...
Malgosik 11:49, 19 cze 2016

przykre straty
kurczaczki i kaczuszka słodkie
Mirka 12:04, 19 cze 2016

Aniu strat współczuję.U mnie aż tak bardzo nie wiało chociaż w Piasecznie tak.Przez cały piątek straż na sygnale jeździła .Aniu ja znów o tych truskawkach.Może masz namiar na sprawdzone źródło zakupowe sadzonek?