Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

AniMa 11:02, 27 wrz 2017

A wiesz, że też miałam Ci pisać o szerszych kadrach stawu, właśnie dzięki zdjęciu tej czyściutkiej wody..
Toszka 11:26, 27 wrz 2017

AniMa napisał(a)
A wiesz, że też miałam Ci pisać o szerszych kadrach stawu, właśnie dzięki zdjęciu tej czyściutkiej wody..

To abysmy doczekały się na szersze kadry trzeba zorganizować zrzutkę na naprawę kosy...ok. tysiaka kosztuje naprawa, a tu szkoła się zaczęła, sezon opałowy wkrótce, zaraz święta... no nawet Ania nie może pochlastać, bo kosy ni ma
TUTEK 12:06, 27 wrz 2017

ok ania jutro jak sie uda zdjęcie przeslę tej trawy to dla mnie bardzo cenne wiadomości a pomysł toszki uważam za baaardzo sensowny dla mnie to i tak byłaby forma odwzajemnienia się a co za wiedze sie płaciale niech to będzie bezinteresownie ok podaj co i jak
AniMa 12:23, 27 wrz 2017

To może zrzutka na nową....
Albo nie...dziewuchy do kosy i do Ani na koszenie ja kosy nie mam ale 45l gąsior świeżego winka moge przytaszczyć
anka_ 12:24, 27 wrz 2017

Tutku ze strony Toszki jak sądzę miało być żartem, choć przyznaję do śmiechu wcale mi nie jest. Sprawa kosy to mój problem, tylko i wyłącznie. W tym temacie koniec.
Choc rzeczywiście muszę rozwazyć czy prowadzenie wątku bez szerszych kadrów (a tych napewno bardzo długo nie będzie) ma sens.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Gosialuk 14:53, 27 wrz 2017

Aniu nawet nie myśl o tym, żeby przestać wątek prowadzić. Tylu ciekawych rzeczy się można u ciebie dowiedzieć. A i bez szerszych kadrów zobaczyć. A na razie cieszmy się słoneczkiem.
Pozdrawiam.
TUTEK 15:05, 27 wrz 2017

nie wygłupiaj się ania nie rób tego!!!
Mirka 15:10, 27 wrz 2017

anka_ napisał(a)
Tutku ze strony Toszki jak sądzę miało być żartem, choć przyznaję do śmiechu wcale mi nie jest. Sprawa kosy to mój problem, tylko i wyłącznie. W tym temacie koniec.
Choc rzeczywiście muszę rozwazyć czy prowadzenie wątku bez szerszych kadrów (a tych napewno bardzo długo nie będzie) ma sens.
Kurcze Anka co ty piszeszWidziałaś gdzieś u mnie szersze kadry?Nie na tym to forum polega chyba że się mylę.Aniu słonko przesyłam
Zana 16:25, 27 wrz 2017

Ania, rzadko piszę, ale często z przyjemnością zaglądam. Więc ani mi się waż myśleć o zamykaniu wątku!!!!!!!!!!
Cmok
AniMa 08:16, 28 wrz 2017

No właśnie.
Sorcik, że sie wyrwałam z szerszym kadrem - po prostu taka czyściutka woda....a nie kałużana....