Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Zana 18:16, 14 mar 2018

Hej Aniu, zaglądam. Staw z dereniami skutymi w lodowe kajdany miodzio. Czytam, że to tegoroczny obszar Twoich działań będzie.
Kasya 06:21, 15 mar 2018

Śliczne fotki
Drozdów i zięb chyba nie widziałam u siebie
Mówisz ze kaliny nie przemarzły ? Oby... duży mróz był, chyba największy u mnie od kiedy mam ogród
anka_ 08:18, 15 mar 2018

Kawa napisał(a)
ale atak na słoninkę!!!
Głodomorro się rzuciły...

sylwia_slomczewska napisał(a)
Cudne Piękne ptaki Cie odwiedzają
Cieszy że z każdym rokiem coraz więcej gatunków się pokazuje. Wyglądam Sylwuś za listonoszem, wyglądam...

Magleska napisał(a)
jegomość drozd -dostojny fajnych masz gości w ogrodzie
u mnie deszcze leje i ochłodziło się znacznie
U mnie Magdo niestety też mokro i zimno... brrryyy... Drozda wcześniej nie widziałam, cieszy bardzo.

sierotka napisał(a)
Piękne ptaszki i celne oko fotografki
Dziękuję.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Kawa 08:20, 15 mar 2018

u mnie ma byc zimno
a ja potrzebuję słonka bo czuje ze padam
anka_ 08:29, 15 mar 2018

Zana napisał(a)
Hej Aniu, zaglądam. Staw z dereniami skutymi w lodowe kajdany miodzio. Czytam, że to tegoroczny obszar Twoich działań będzie.
Hej Anulko. Derenie przeżyły, będę dosadzać. A teren stawu faktycznie nr jeden w tym roku. Mus obsadzić resztę stawu by ustabilizować brzegi. Ale mam nadzieję, że resztę rabat też skończę- przynajmniej jeżeli chodzi o drzewa i krzewy. Wypełniacze będę rozmnażać. Ale ciekawe kiedy pogoda pozwoli wejść, bo narazie zasysa.

Kasya napisał(a)
Śliczne fotki
Drozdów i zięb chyba nie widziałam u siebie
Mówisz ze kaliny nie przemarzły ? Oby... duży mróz był, chyba największy u mnie od kiedy mam ogród
Zięby Kasiu buszowały już w tamtym roku, drozd cieszy bardzo. Czekam jeszcze na kowalika, bo wiem że buszuje w okolicy. Ach, żeby te drzewa szybciej rosły. Ale u Ciebie jeszcze większa ilość gatunków przy karmniku.
Mrozy były u mnie większe, dużo większe. Ale roślin mniej. Kaliny żyją, nawet zalana Kilimandżaro nad stawem. Bardzo ciekawa jestem tej kaliny od Izy, ma bosko pachnieć.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Mirka 08:31, 15 mar 2018

Aniu ale ptaszarnia fajna u ciebie U mnie jakoś takich okazów nie widzę.
anka_ 09:00, 15 mar 2018

Kawa napisał(a)
u mnie ma byc zimno
a ja potrzebuję słonka bo czuje ze padam
Kamilo ja też potrzebuję... bardzo. Bo już psychika pada. Mokro, nic się nie da robić. Masakra.

Mirka napisał(a)
Aniu ale ptaszarnia fajna u ciebie U mnie jakoś takich okazów nie widzę.
Mirko trochę tego u mnie lata. Mam nadzieje, że jak drzewa urosną to jeszcze ich przybędzie.
Monia81 09:04, 15 mar 2018

anka_ napisał(a)
Kamilo ja też potrzebuję... bardzo. Bo już psychika pada. Mokro, nic się nie da robić. Masakra.

Mirko trochę tego u mnie lata. Mam nadzieje, że jak drzewa urosną to jeszcze ich przybędzie.

Mam tak samo nie lubię tego przejścia między zimą a wiosną... fajnych masz skrzydlatych przyjaciół
anka_ 21:11, 15 mar 2018

Moniko może w końcu ta wiosna dojdzie... aby nie tak jak w tamtym roku...
A ptaszyny cieszą... bardzo...

Wcześniej była pani dzięciołowa. Dzisiaj pan dzięcioł dał się złapać w obiektyw.

Wani 21:33, 15 mar 2018

Wow, ale świetne zdjęcia.