Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 15:41, 14 wrz 2018

jolanka napisał(a)
Kociaki naprawdę śliczne a że demolka? Masz wpisame w pakiet

Demolki nie ma w umowie. A to tylko połowa ekipy. takie zdolne, że nawet tawuła japońska 'zniknęła' z powierzchni ziemi. Ale najlepsze do zabawy to trawy i stella.

Kasya napisał(a)
Ale masz kotki fajne
Nic nie padało w nocy ? Zupełnie nic ??

Kasiu zupełnie nic, ani kropelki. A tak sucho, że masakra. Latam z konewkami, bo rododendrony zaczęły żółknąć z suszy. Niestety azalie i reszta muszą sobie radzić same.

Kawa napisał(a)
ojej jak ja dawno u ciebie nie byłam
śliczne foty a strzępek tfu tfu

kiedy mój taki będzie
Kamilo prędzej niż się wydaje. Jak już ruszy to bardzo ładnie przybierają na masie. A mój też początkowo stał jak zaklęty. Drzewa muszą się ukorzenić.

Dąb czerwony też już w tym roku nabrał trochę ciałka. Mam nadzieję, że w przyszłym ruszy z kopyta.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 15:42, 14 wrz 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Rewelacyjne to zdjęcie kotka z dronem majstersztyk
Też mi się podoba, ale przyznaję niezamierzone - polowałam na ważkę. Wielka, cudowna, ale z ADHD. Taki helikopterek nad oczkiem.

ale są i spokojniejsze.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 15:45, 14 wrz 2018

Oczko... to obecnie moje oczko w głowie. I nie tylko moje.

roma2 15:59, 14 wrz 2018

Rewelacyjne zdjęcia. Oczko Twoje (przy robieniu zdjęć) i oczko Twoje ogrodowe super! W Opolu padało, co nie znaczy, że padało u Nas na działce. Nie cieszę się zatem nadmiernie. Jutro myknę na chwilę i sprawdzę.
ryska 16:10, 14 wrz 2018

U mnie pada, w nocy też padało. Straszna susza, za mojego ogródkowania tak sucho jeszcze nie było.
Piękne oczko, kociaki. Woda w ogrodzie to u nas też nr1, wokół toczy się życie, nie wyobrażam sobie innego ogrodu.
Fotka z ważką nad kotkiem rewelacyjna.
Deszczu Ci życzę
gobasia 16:15, 14 wrz 2018

Aniu piękne zdjęcia..Widzę ,że oczko już ma lokatorów

u mnie też bez deszczu,może w nocy popada?
Gosiek33 19:04, 14 wrz 2018

Nie ma to jak oczko przy takiej suszy. Piękne diabełki ale żeby aż tawułę zniwelować, no no
anka_ 23:47, 14 wrz 2018

roma2 napisał(a)
Rewelacyjne zdjęcia. Oczko Twoje (przy robieniu zdjęć) i oczko Twoje ogrodowe super! W Opolu padało, co nie znaczy, że padało u Nas na działce. Nie cieszę się zatem nadmiernie. Jutro myknę na chwilę i sprawdzę.

Dziękuję Romciu. Susza straszna, mam nadzieję, że chociaż u ciebie podlało.

ryska napisał(a)
U mnie pada, w nocy też padało. Straszna susza, za mojego ogródkowania tak sucho jeszcze nie było.
Piękne oczko, kociaki. Woda w ogrodzie to u nas też nr1, wokół toczy się życie, nie wyobrażam sobie innego ogrodu.
Fotka z ważką nad kotkiem rewelacyjna.
Deszczu Ci życzę

Fajnie Renatko, że u ciebie podlało. Deszcze baaaardzo potrzebny. Latam z konewkami, ale to kropla w morzu potrzeb.
Co do wody w ogrodzie to oczywiście się zgodzę- to serce ogrodu. Jakbym miała czas to mogłabym godzinami siedzieć i obserwować to wszystkie wodne żyjątka.

Staw dycha... ledwo...

Gosialuk 23:54, 14 wrz 2018

Aniu piękne zdjęcia. A deszczu życzę z całego serca.
anka_ 23:55, 14 wrz 2018

gobasia napisał(a)
Aniu piękne zdjęcia..Widzę ,że oczko już ma lokatorów

u mnie też bez deszczu,może w nocy popada?

Dziekuję Basiu. Lokatorów przybywa, co trochę odkrywam nowe zwierzątko. I cieszy ogromnie. Postanowiłam nie zapuszczać ryb, żeby tej różnorodności nie stracić.

Brzeg z jednej strony pokrył szrłat (chyba). Wiem, że to chwast ale wstrzymałam się z cięciem bo cudny i w słoneczne dni aż świeci.

Gosiek33 napisał(a)
Nie ma to jak oczko przy takiej suszy. Piękne diabełki ale żeby aż tawułę zniwelować, no no
Gosiu oczko to taka wspaniała sprawa, że namawiam cię gorąco do zrobienia u siebie. O wschodzie słońca to kąpielisko ptaków, później uaktywniają się żaby, bliżej południa ważki.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies