Witaj u mnie
Duży teren daje duzo możliwości fakt. Ale pracy też jest sporo Czasami chciałabym mieć mały ogródek, żeby wszystko było od żylety W małym łatwiej też busz zrobić
Z dydykacją dla Ciebie różne oblicza tytoniu ozdobnego
Nic nowego, ciekawego. Odczuwam jesień w kościach i humorze
Po drzewkach pewnie dopiero w październiku. W tym miesiącu wydatki szkolne nie pozwalają na takie zakupy.
Brunera, którą razem kupowałyśmy świetnie rośnie. Ale Pani w szkółce podała mi złą nazwę.
Moja róża nr 1 - chandos beauty rośnie jak szalona. Inne (oprócz Mariatheresia) stanęły w miejscu.
Magnolia pierwszy raz zawiązała mnóstwo pąków kwiatowych. Jednak przesadzanie wiosna wyszło jej na dobre.
MAM NA ZBYCIU ODROSTY KORZENIOWE JOGODY GOJI "NEW BIG". Kto chętny?
Miałam posadzony jeden krzew goji i wiosną wywaliłam suchelca coś mu u mnie nie pasiło, mogę zrobić drugie podejście w innym miejscu, masz doświadczenie z nim to doradzisz
Z nasionami webeny poczekaj jeszcze, dopiero po pierwszych przymrozkach je zbierz. Muszą być dobrze wysuszone. Rozsyp też po rabacie, będziesz mieć siewki bez zabawy w wysiewanie.
Reniu, sprawdzałam, nasza brązowa rudbekia ma nasionka. W środkowej części kwiatu, w tej czarnej kopułce, dokładnie tam, gdzie jeżówka (wyjaśniam, bo pytałaś wcześniej).