Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

babka 10:29, 03 wrz 2015

Na temat rabat narazie nie mam nic mądrego do dodania ale na widok cudnego czworonoga muszę się odezwac No piękny ci on ! Młodziak chyba jeeszcze co ? Ślicznie umaszczony
Ty to masz wszystko z górnej półki, nawet psiaka
07_Rene 10:40, 03 wrz 2015

babka napisał(a)
Na temat rabat narazie nie mam nic mądrego do dodania ale na widok cudnego czworonoga muszę się odezwac No piękny ci on ! Młodziak chyba jeeszcze co ? Ślicznie umaszczony
Ty to masz wszystko z górnej półki, nawet psiaka

Psiak na tyle młody, że czasem robi psikusy, ale na tyle stary, że okiełznany i w miarę ułożony 4 lata ma Bardzo spokojny i z podejściem do dzieci.
No i nie z górnej półki... Bez papierów jeśli to miałas na myśli...

babka 11:06, 03 wrz 2015

Heee, DONki papierów nie mają bo rasa przez ZK nie jest honorowana (z czym sie nie zgadzam) ale widać, że ma dobre geny
Kawa 07:46, 04 wrz 2015

pupil piękny
07_Rene 08:00, 04 wrz 2015

babka napisał(a)
Heee, DONki papierów nie mają bo rasa przez ZK nie jest honorowana (z czym sie nie zgadzam) ale widać, że ma dobre geny

Ty to masz wiedzę w każdym zakresie Ciekawa jestem czym się zajmujesz na codzień, bo na psach się znasz jak weterynarz.... paczki pakujesz profesjonalnie jakbyć na poczcie pracowała.... a przepisy zapodajesz jak szef kuchni pięciogwiazdkowej restauracji
07_Rene 08:01, 04 wrz 2015

Kawa napisał(a)
pupil piękny

Dziękuję
07_Rene 08:09, 04 wrz 2015

U mnie pada W nocy też mocno polało. To zbawienie dla mnie... Studnia mi wyschła Mam nadzieję, że teraz coś wody się zbierze, żeby było na przyszłość.

Jak widzę moje hortensje, hosty, różę przy studni to mi chęci do planowania odchodzą, bo to obraz nędzy i rozpaczy
Pierwsze tulipany kupuję dla pocieszenia.

Zastanawiam się, czy te z ubiegłego roku mogę jeszcze wykopać i w październiku wsadzić w nowe miejsce?
Kawa 08:16, 04 wrz 2015

uwielbiam onki i donki
u mnie o 3 w nocy burza
w studni wody dosyć ale rośliny już wołały o pomoc
laurowisnia 09:49, 04 wrz 2015

Reniu, planowanie u Ciebie, nad drzewami dobrze się zastanów, myśl o nich jakbyś już wsadzała duże egzemplarze, pod nimi będzie sucho, masz dużą działkę, bez nawadniania trudno utrzymać rabaty w dobrym stanie.
Wyglądem roślin się nie przejmuj, są to młode nasadzenia, po takim lecie trudno utrzymać je w dobrej kondycji.
babka 10:04, 04 wrz 2015

Reniu ja to sie znam na wszystkim i na niczym haaa
Piesy kocham kazdej masci ale żebym sie znala to nie powiedziałabym Gotować nie lubię ale lubię dobrze zjeść więc jedno z drugiego wynika
Za prezent od Ciebie jeszcze raz dziękuję. Też pelna profeska