Renia opisałam się dzisiaj do Ciebie i cały elaborat powstał , ale mi poszło w eter bo nagle neta brakło
Chciałam Ci powiedzieć, że chciałabym być na Twoim miejscu i mieć takie ramy dla ogrodu z dużych drzew dookoła i działkę , która by nie przypominała kiszki. A widok masz godny pozazdroszczenia

Trzeba nasadzić na rabatach dużo roślin wczesno wiosennie kwitnących to ogród będzie cieszył od samej wiosny

Zimozielone też dobre i piękne, zimą to one zdobią ogród.Teraz sobie planuj wymyślaj wyobrażaj, a jesienią ruszysz ostro do roboty i kolejna wiosna piękna będzie.....myślę, że Twoje Uziemienie wyjdzie na dobre roślinkom, jak nie będą ciągle przesadzane to dostaną kopa i energii do życia.....w ciągu sezonu potrafią sporo urosnąć w jednym miejscu

Kończę bo mi znowu elaborat wyjdzie.
Moje rośliny też maleńkie i dzielę co się da i przyjmuję dary i choć na bank nie idealny to pomalutku powstaje Coś , a co to się okaże jak urośnie.Trzymam kciuki za Was dacie radę

A z obrazka patrząc to Ty masz chyba blisko do Alinki, czy się mylę?
Kondziowi pomogła jak poprosisz to i Tobie doradzi, a ma doświadczenie sama widziałaś

No i masz......elaborat na szczęście