Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Milka 20:20, 04 kwi 2016

Pszczelarnia napisał(a)

Kosolko, mój ogród ma 17 sezon i jestem na początku. Żeby było już powykańczane ... a tu nie ma końca ... . To chyba całość nie na jedno pokolenie.

Idę szukać cmentarza. Też lubię.

Podpisuje się pod tym, moj ma 19 i konca nie ma
Anda 20:25, 04 kwi 2016

Co za hodowla siewek Piękny regalik Hortek nigdy za dużo. Fajnie, że już są korzonki.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
kosolka 20:28, 04 kwi 2016

Konieczki napisał(a)

A nie macie ochoty buchnąć bukszpana będąc na cmentarzach

Parskłam na ekran
kosolka 20:32, 04 kwi 2016

Pszczółko, Milko - ja wiem ze w ogrodzie to końca nie widać.. Ale niechże już zacznie być widoczny początek To co innego
07_Rene 20:33, 04 kwi 2016

Karol99 napisał(a)
Rodzinka hortensjowa świetna.

Mam nadzieję, że nie chwalę się za wcześnie Mam 3 odmiany, ale niektóre patyki mogą być pomylone.

Milka napisał(a)

Podpisuje się pod tym, moj ma 19 i konca nie ma

Byle byłoby coraz ładniej. Nie lubię stagnacji.

Anda napisał(a)
Co za hodowla siewek Piękny regalik Hortek nigdy za dużo. Fajnie, że już są korzonki.

Niedługo muszę wyciągnąc z piwnicy drugi

07_Rene 20:35, 04 kwi 2016

kosolka napisał(a)
Pszczółko, Milko - ja wiem ze w ogrodzie to końca nie widać.. Ale niechże już zacznie być widoczny początek To co innego

Dokładnie
Ale u Ciebie już widać, przynajmniej łany tulipanów

Ja cię cieszę szafirkami...

sylwia_slomc... 21:37, 04 kwi 2016

Renia opisałam się dzisiaj do Ciebie i cały elaborat powstał , ale mi poszło w eter bo nagle neta brakło
Chciałam Ci powiedzieć, że chciałabym być na Twoim miejscu i mieć takie ramy dla ogrodu z dużych drzew dookoła i działkę , która by nie przypominała kiszki. A widok masz godny pozazdroszczenia
Trzeba nasadzić na rabatach dużo roślin wczesno wiosennie kwitnących to ogród będzie cieszył od samej wiosny Zimozielone też dobre i piękne, zimą to one zdobią ogród.Teraz sobie planuj wymyślaj wyobrażaj, a jesienią ruszysz ostro do roboty i kolejna wiosna piękna będzie.....myślę, że Twoje Uziemienie wyjdzie na dobre roślinkom, jak nie będą ciągle przesadzane to dostaną kopa i energii do życia.....w ciągu sezonu potrafią sporo urosnąć w jednym miejscuKończę bo mi znowu elaborat wyjdzie.
Moje rośliny też maleńkie i dzielę co się da i przyjmuję dary i choć na bank nie idealny to pomalutku powstaje Coś , a co to się okaże jak urośnie.Trzymam kciuki za Was dacie radę A z obrazka patrząc to Ty masz chyba blisko do Alinki, czy się mylę?
Kondziowi pomogła jak poprosisz to i Tobie doradzi, a ma doświadczenie sama widziałaś
No i masz......elaborat na szczęście
Krakus 21:37, 04 kwi 2016

07_Rene napisał(a)
Zdjęć ode mnie na razie nie będzie. Nie ma czego pokazywać. Czuję się sfrustrowana, że tak pusto-brzydko u mnie.

kosolka napisał(a)
Psiak C U D N Y!!!
Reniu, mówisz że masz doła, bo pusto u Ciebie.. Mam tak samo, rozumiem Cię..

aż chciałoby się napisać ...Baby przestańcie! ale że Gentelman jestem to tak nie napiszę tylko Wam przypomnę styczeń, chlapę na drodze i wypizdowo...

cieszcie się wspaniała wiosna 20 + , ptaszki cwierkolą cud miód i malina

wiadomo oglądając wpsaniałe ogrody na O to człowieka dopada czsaem..przeważnie w jesieni... teraz czasna działania niektórzy chcieli by mieć tak jak Wy ale że nie mam to nie biadolę

a tera idę smarować plecy voltarenem ;P

pozdrówka
07_Rene 21:52, 04 kwi 2016

Krakus napisał(a)

aż chciałoby się napisać ...Baby przestańcie! ale że Gentelman jestem to tak nie napiszę tylko Wam przypomnę styczeń, chlapę na drodze i wypizdowo...

cieszcie się wspaniała wiosna 20 + , ptaszki cwierkolą cud miód i malina

wiadomo oglądając wpsaniałe ogrody na O to człowieka dopada czsaem..przeważnie w jesieni... teraz czasna działania niektórzy chcieli by mieć tak jak Wy ale że nie mam to nie biadolę

a tera idę smarować plecy voltarenem ;P

pozdrówka

Czasami człowiek musi... inaczej się udusi
No przecież już nikt nie narzeka
sylwia_slomc... 21:52, 04 kwi 2016

Ooooo to to sama prawda co Krakus napisał