Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Konieczki 19:55, 09 kwi 2017

Zdjecia mniam -kazde ujeciemi sie podoba. Serce me skradla dabrowka

Zdrowka zycze (bo doczytalam u Gosi)
Pozdrawiam dzis wyjatkowo z lozka bo glowa mi peka ach... corcia w kropki jutro bedzie wizyta u lekarza i sie dowie czy to ospa...zycie
abiko 20:22, 09 kwi 2017

ja takich zagadek jak ty też mam trochę
cudne niebieskości w buksach
i uwielbiam miodunkę
Zana 20:43, 09 kwi 2017

Ja Cię podziwiam, że Ty przy takim maluchu w ogóle znajdujesz jakikolwiek czas na ogród. Wszystko u Ciebie pięknie startuje. Ta druga roślinka też mi wygląda na jakiś dzwonek. A ta roślinka od Alinki to na pewno przetacznik, bo mi wygląda na przywrotnik alpejski.

Szachownice ślczniusie, takie nieśmiałe
sylwia_slomc... 21:27, 09 kwi 2017

Bajeczne zdjęcia Wiosna Piękna, tez wielu rzeczy u siebie nie rozpoznaje , a część sama wysiałam...rok temu , teraz nie wiem co to
Juzia 09:10, 10 kwi 2017

Podpędziła u Ciebie ta wiosna!
Liliowce już zapączkowane???? U mnie dopiero co wylazły z ziemi

PS.... ja nie pamiętam gdzie posadziłam Twoje irysy Ale gdzieś są na bank. Będzie niespodzianka!!!

margaretka3 09:20, 10 kwi 2017

A ja doczytałam u Alinki o aminku, nie przejmuj się nim, ja mam łany siewek na rabatach
Kawa 09:57, 10 kwi 2017

liliowce mają pączki?

a pas miodunki śliczny
Urszulla 10:00, 10 kwi 2017

07_Rene napisał(a)

Po kilku latach doczekałam się pierwszego kwiatu magnolii Aleksandriny Cieszę się niesamowicie, bo traktowałam ją po macoszemu, nawet okrycia nie dostała na zimę.

Ja 2 lata czekałam na yellow River. Miała najpierw kilka kwiatów w tym roku ze 20. Także za rok będzie lepiej. Podlej nawozem w lipcu. Pozdrawiam
babka 10:05, 10 kwi 2017

Rabatki z tego co widać masz ogarnięte, resztę zostaw naturze, nie ma co się kopać z koniem Roślinki masz zdrowe, silne a zdjęcia jak zawsze
Muszę Ci pokazać moje / Twoje orliki, niedawno trafiły na właściwe miejsce i widać jak im służy.

Zapomnialam wspomnieć o nasadzenich przy studziebce. Miodzio
07_Rene 11:25, 10 kwi 2017

Konieczki napisał(a)
Zdjecia mniam -kazde ujeciemi sie podoba. Serce me skradla dabrowka

Zdrowka zycze (bo doczytalam u Gosi)
Pozdrawiam dzis wyjatkowo z lozka bo glowa mi peka ach... corcia w kropki jutro bedzie wizyta u lekarza i sie dowie czy to ospa...zycie

Dąbrówka ze zdjęcia to odmiana kolorowa, mam też zwykłą brązową. Jak kiedyś uda się nam w końcu spotkać, możesz liczyć na sadzoneczkę

Pozdrowienia dla córci Z ospą to bite 2 tyg. siedzenia w domu - mieliśmy w grudniu
Ja po lekarzach już od miesiąca latam. Cała trójka na zmianę choruje, w sumie jeden tydzień wszyscy w domu siedzieli, bo się zazębiło. Średni tydzień pochodził do przedszkola, od weekendu gorączka prawie 40st. - angina.
Najmłodszy kończy już drugi antybiotyk, ale w końcu pomógł. Córa już śmiga. Międzyczasie mnie choroba łamała... Mam nadzieję, że do świąt się wykurują, bo chce jechać na łowy drzew

abiko napisał(a)
ja takich zagadek jak ty też mam trochę
cudne niebieskości w buksach
i uwielbiam miodunkę

Żywopłocik muszę przyciąć, bo trochę wiatry go dotknęły.
Miodunka u mnie super rośnie, nie choruje. Mam nadzieję, że po wycince drzew, da radę, bo będzie mieć więcej słońca.

Zana napisał(a)
Ja Cię podziwiam, że Ty przy takim maluchu w ogóle znajdujesz jakikolwiek czas na ogród. Wszystko u Ciebie pięknie startuje. Ta druga roślinka też mi wygląda na jakiś dzwonek. A ta roślinka od Alinki to na pewno przetacznik, bo mi wygląda na przywrotnik alpejski.

Szachownice ślczniusie, takie nieśmiałe

Anula, grzebanie w ziemi to jedyny czas, kiedy może mi się umysł zresetować od wrzasków i krzyków
Tak, to przywrotnik... mieszam nazwy, przepraszam
Szachowice mam od kilku lat i nic się nie rozrastają, ale też je lubię Są takie subtelne.