Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

wodzyn 17:46, 31 lip 2015

Witaj. Napisz mi proszę dokładnie tu bądź na prive gdzie dokładnie jest ta giełda, na którą jeździsz i takie cuda zdobywasz (między innymi piękne jeżówki)bo może się jutro wybiorę
Pozdrawiam
lindsay80 17:46, 31 lip 2015

ag_zie napisał(a)
Zapisuję i będę zaglądać

Cieszę się Agnieszko, zapraszam częściej
Kacha123 17:52, 31 lip 2015

To mój głos zdecydowanie za różami
lindsay80 18:00, 31 lip 2015

Zielona napisał(a)
Z werbenki bardzo się cieszę, bo miałaś nasiona, a z nich później jednak startują kwiaty. Mam w ogrodzie mnóstwo siewek, więc szykuj się, ze za rok będziesz miała plantację Tylko nie ścinaj kwiatów na zimę. /o ile chcesz mieć jej więcej/

Róże pod tarasem? Nie zastanawiaj się już. Kupiłaś piękne okazy, posadziłaś i już. Zmienić zawsze możesz

Edenki to róże, które w pierwszym roku nie są spektakularne. W przyszłym będą takie jak u mnie, ale dopiero w kolejnym mają pokazać swoje najpiękniejsze oblicze.
Moje teraz mają mnóstwo nowych pąków. Drugie tłoczenie zapowiada się nie mniej obfite niż pierwsze. I jak nie kochać tej róży?

Już przestałam rozmyślać - czuję, że dobrą decyzję podjęłam odnośnie Edenek, teraz nie było mnie 4 dni w domu i po wyjściu z samochodu od razu do nich pobiegłam, powzdychałam nad ich urodą i obwąchałam - uwielbiam je

Z niecierpliwością będę u Ciebie wypatrywać drugiego kwitnienia na fotkach i czekać cierpliwie, aż moje tak się rozrosną.

A werbenę teraz bardzo lubię, przyjemnie pachnie i ładnie wygląda u mnie zza żywopłocika cisowego, choć ma na razie pojedyncze kwiatuszki, w przyszłym roku jak się rozpanoszy to pewnie będę usuwać siewki z miejsc, które niekoniecznie dla niej przeznaczone... pożyjemy, zobaczymy.
lindsay80 18:04, 31 lip 2015

wodzyn napisał(a)
Witaj. Napisz mi proszę dokładnie tu bądź na prive gdzie dokładnie jest ta giełda, na którą jeździsz i takie cuda zdobywasz (między innymi piękne jeżówki)bo może się jutro wybiorę
Pozdrawiam

Też chyba jutro tam będę, więc może się zdzwonimy i razem oblecimy ?
lindsay80 18:05, 31 lip 2015

Kacha123 napisał(a)
To mój głos zdecydowanie za różami

No jakże się cieszę, róże już sobie rosną a ja zaraz lecę gracki dosadzać
Kacha123 18:06, 31 lip 2015

lindsay80 napisał(a)

Oj! Nie kuście!
wodzyn 18:08, 31 lip 2015

lindsay80 napisał(a)

Jak dam radę dotrzeć to się zdzwonimy. Tylko napisz gdzie to jest, bo ja nie mam pojęcia i muszę sprawdzić jak dojechać. A o której tam będziesz?
lindsay80 18:19, 31 lip 2015

Kacha123 napisał(a)

Oj! Nie kuście!

A tam kupisz te miniaturowe jeżówki po piąteczce - o ile jeszcze je przywozi kobietka
jolka 08:48, 01 sie 2015

Udanych zakupów