Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tam, gdzie jeże mówią dobranoc.

Tam, gdzie jeże mówią dobranoc.

Peppermint 05:51, 28 cze 2015

Witaj Waldku, dziękuję za odwiedziny w moim wątku. Korzystając z okazji pragnę podziękować Ci za wiele cennych wskazówek dot. ekologicznej pielęgnacji ogrodu, są bezcenne. Pozdrawiam serdecznie
waldek727 06:17, 28 cze 2015

Ja też Agnieszko dziękuję Ci, że zainteresowałaś się moim nietuzinkowym wątkiem.
Wiesz. Ja to lubię w życiu dmuchać na zimne. Może dlatego staram się przekazywać swoją wiedzę w chwili, kiedy jeszcze na nic nie jest za późno. Oczywiście zdaję sobie z tego sprawę, że każdy postępuje w/g własnych zasad życiowych i dba o ogrody tak jak jemu jest wygodnie. W razie co, alternatywa na ,,Ogrodowisku" zawsze jest pod ręką.
Pozdrawiam.
waldek727 06:44, 28 cze 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Waldek wrzuć jakieś zdjęcia ogrodu bo wątek się zrobił tylko tekstowy, a wpadłam pooglądać i się pozachwycać tym co u Ciebie.
Rady bardzo ważne i niezastąpione, ale zostaw jakieś pismo obrazkowe.

Sylwio.
Takie były niestety zamierzenia ze względu na mój bardzo ograniczony czas.
Uwierz mi proszę w to, że ostatnio podlewam ogród o drugiej w nocy.
Nie bardzo mam wtedy chęć na robienie fotek.
Kilka kolorków dla Ciebie.

Peppermint 15:52, 28 cze 2015

waldek727 napisał(a)
Ja też Agnieszko dziękuję Ci, że zainteresowałaś się moim nietuzinkowym wątkiem.
Wiesz. Ja to lubię w życiu dmuchać na zimne. Może dlatego staram się przekazywać swoją wiedzę w chwili, kiedy jeszcze na nic nie jest za późno. Oczywiście zdaję sobie z tego sprawę, że każdy postępuje w/g własnych zasad życiowych i dba o ogrody tak jak jemu jest wygodnie. W razie co, alternatywa na ,,Ogrodowisku" zawsze jest pod ręką.
Pozdrawiam.

Tak trzymać! Przy wolnej chwili opiszę u siebie jak ekologicznie zakładałam swój ogród. Pozdrawiam, miłej niedzieli!
waldek727 17:29, 28 cze 2015

Aga.
Super! Będzie to kolejna lekcja z tym tematem. Bardzo mnie ciekawi jak ludzie za oceanem dbają o otaczający ich ekosystem. W jaki sposób pielęgnują swoje ogrody, aby były zdrowe i przyjazne dla człowieka.
Zaznaczam Twój wątek.
Pozdrawiam.
waldek727 17:38, 28 cze 2015

A teraz taki przesympatyczny gostek ze swoim apelem.

anbu 18:11, 28 cze 2015

Waldku ależ ogrom ciekawych informacji wyczytałam w Twoim wątku.
Jestem pod ogromnym wrażeniem.

Pozdrawiam niedzielnie
waldek727 18:36, 28 cze 2015

Witam Cię Aniu w swoim wątku.
Moja długoletnia pasja do ogrodów i do ogrodnictwa przejawia się tym, że chcę i mogę podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniem z innymi użytkownikami forum. Nie zależy mi na tym, aby pozostawiać po sobie tylko dobre wrażenie. Zależy mi na tym, aby wszystkie nasze ogrody stawały się z roku na rok coraz piękniejsze i sprawiały nam jak najmniej przykrych niespodzianek.
Kwiatuchy ,,Ramony" dla Ciebie.

lojalna_ 18:42, 28 cze 2015

Waldku tak racja to ladne co sie podoba podczytuje zawsze Twoje informacje ale zdjec ciagle malo .
waldek727 19:08, 28 cze 2015

Jolu.
Jak się idzie przez dalsze życie w pojedynkę, to naprawdę ciężko jest zamknąć nieraz dobę. W tym roku w ogrodzie jak nigdy nie zaszły żadne zmiany. W Warszawie jestem teraz praktycznie gościem. Wstawiam już fotki robione grubo po północy, bo za dnia wykonuję tylko niezbędne czynności pielęgnacyjne. Miałem również podrzucić na forum parę ciekawych przepisów na przystawki i kolacje przy świecach poparte fotkami, ale i to umyka mojej uwadze.
Mój ,,pomarańczowy sen" w czeluściach nocy dla Ciebie.