Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Komendówka

Komendówka

Mala_Mi 22:54, 24 maj 2018

Nie umiem tak opisywać ,ale trzeba było posłuchać jak wrzasnęłam o 1 w nocy jak mi szary pasiasty bez skorupy ślimol stanął ze słoika na baczność na wysokość 10cm... i nie chciał tam wejść ponownie.. brrr.. dziś odpuszczam ślimorom..
Makusia 09:15, 25 maj 2018

Romka, a co Cię skłoniła do powrotu za kierownicę? Foch, stan wyższej konieczności, czy jeszcze coś innego?
Basilikum 12:45, 25 maj 2018

roma2 napisał(a)

To zagadka, nie anegdotka . Na szybko kojarzy mi się polonez , bo chyba nie puszczałaś przedszkolakom Marszu żałobnego? Czy karawan to też samochodzik?

anegdotka zagadka. Oczywiscie o Poloneza chodzi Jak sie domyslilam to dostalam takiego ataku smiechu, ze przez pol godziny nie moglam sie powstrzymac
roma2 19:10, 25 maj 2018

Mala_Mi napisał(a)

Roma.. zaglądam na 1 stronę.. i klękam przed inteligencją.. pal licho orliki.. odrosną ,ale tego w głowie nie da się wyhodować I nie da się kupić

Przestań Anek, to takie słowne zgadywanki . Gdybym miała bliskie spotkanie z obrzydliwym sterczącym ślimorem, z pewnością nie pisałabym humoreski. Pewnie też bym wrzeszczała. Obryzg, mimo, że wredota, ma całkiem całkiem aparycję
roma2 19:23, 25 maj 2018

Makusia napisał(a)
Romka, a co Cię skłoniła do powrotu za kierownicę? Foch, stan wyższej konieczności, czy jeszcze coś innego?

Makusiu, ja za stara jestem na focha . "Warto rozmawiać". Na poważnie, to nawet nie stan wyższej konieczności. Choć mobilność przy Rodzicach, może i jest takim stanem? Do tej pory, nie mogę narzekać na pomoc w tym względzie. Zawsze jednak trzeba wykonać parę telefonów, kto? co? i kiedy?. Wszyscy spisują się znakomicie! Ale zawsze jednak lepiej być po prostu niezależną?
roma2 19:24, 25 maj 2018

Basilikum napisał(a)

anegdotka zagadka. Oczywiscie o Poloneza chodzi Jak sie domyslilam to dostalam takiego ataku smiechu, ze przez pol godziny nie moglam sie powstrzymac

Wani 23:56, 25 maj 2018

Roma zajrzałam na początek wątku i doczytałam że my prawie sąsiadkami jesteśmy A w niedzielę się na spływ kajakowy po Stobrawskim Parku Krajobraowym wybieramy to Ci pomacham
Bogdzia 10:09, 27 maj 2018

Małe zielone nie są naszymi ulubieńcami a tu sie tak miło o nich czytało
roma2 20:47, 29 maj 2018

Wani napisał(a)
Roma zajrzałam na początek wątku i doczytałam że my prawie sąsiadkami jesteśmy A w niedzielę się na spływ kajakowy po Stobrawskim Parku Krajobraowym wybieramy to Ci pomacham

Machałaś? Prawie sąsiadko? Jakieś spotkanko może?
roma2 20:50, 29 maj 2018

Bogdzia napisał(a)
Małe zielone nie są naszymi ulubieńcami a tu sie tak miło o nich czytało

Bożenko, nie są ulubieńcami zdecydowanie! Miło się czytało nie o robalach, a o moich poczynaniach .