Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 10:41, 25 cze 2025

TAR napisał(a)
Obejrzalam sobie róze LoS, piekna jest, bardzo mi sie podoba. Jednak Jazz bym nie dodawała, jest zbyt krzykliwa, za duzo wszystkiego. Poszłabym w pastele śmietankowe z nutka brzoskwini, zeby nudy nie bylo dodałabym lawendowy fiolet lub cos mocniejszego np. burgunda. Uzupelniala nasadzeniami bylinowymi i zielonymi, hosty, paprocie, trawy, żurawki, tawułki.
Ale to ja, innemu moze sie nie podobac. A mozę kto wie czy nie zrobie czegos takiego u siebie.

Każdy będzie z zapartym tchem obserwować
Roocika 12:40, 25 cze 2025

mirkaka napisał(a)
Tu jeśli się przyjrzycie widać ścieżkę którą wydeptał jeżyk w poszukiwaniu wody

Boshhh jakie te hosty są piękne!

Są hosty, których nie lubią ślimaki ale czy są takie, których nie lubią nornice? Ehhh

Róże z otoczeniem też podziwiam.
Alija 15:28, 25 cze 2025

mirkaka napisał(a)

Byłam u Ciebie, myślałam że LoS jest bardziej pomarańczowa, i Jazz też widziałam, cudna, czy pasuje do LoS, pytam bo Magara obie by chciała

Mirka, LoS była u mnie dwa lata temu bardziej pomarańczowa, w tym roku jest prawie różowa, wstawiłam u siebie zdjęcia, trudno uwierzyć, że może być taka różnica w kolorze.
Jazz też jest bardziej różowa, niż wcześniej, śliczna jest, ale zastanawiałam się nad innym miejscem dla niej.
TAR 15:52, 25 cze 2025

Mirka, ta ławeczka w hostach mega, cos takiego bym chciala u siebie. W ogole ta sciezka i ten fragmencik ogrodu bardzo urokliwy