Mirka, masz pięknie. Ogromne okazy kwasolubów, hakonki rosną ci doskonale. Zawsze podziwiam, że masz tak dopieszczone i zdrowe rosliny
Warzywnik tez mi sie podoba i ścieżki
Fajny ten rodek to jest Kokardia? Azalie pięknie w takiej masie wyglądają bardzo mi się to podoba Jednak będą kwitły u mnie hortensje ogrodówki nawet młoda sadzonka Miss Saori kupiona w zeszłym roku będzie miała kwiatka.
Witaj Grzebiuszko, miło mi że Ci się podoba Zapraszam. Ja wczoraj byłam u Ciebie, nie pamiętam czy zostawiłam swój ślad, ale podziwiałam jak układasz ścieżki i itp Ja też trochę sama układałam obwódek u siebie Ciężka jak dla mnie praca ale satyswakcja wielka
Jolu, Irenko, Elu dziękuję za miłe słowa, co roku to samo pokazuję, mnie już się znudziło.
Irenko, czasami zdrowe, czasami nie, właśnie marnieją mi storczyki, z 4 tylko jeden zdrowy.
A do zdjęcia wybieram takie kadry żeby było ładnie i zdrowo Ale widać jaki trawnik, sam chwast przycięty, ha ha
Nie Moniko, to Casate, jest jednym z tych mniejszych, choć goni resztę
Cieszę się że ogrodówki będą kwitły, u mnie też mają mnóstwo pąków
Ja dziś zmarnowałam jedną małą sadzonkę która miała zawiązany kwiat, chciałam przesadzić i złamałam, została sama łodyga. Posadziłam mimo to, miała korzonki, może przeżyje
Dziś porobiłam sadzonki z powojnika Mayleen, i magnolii Daphne, ciekawe czy coś z tego będzie?
Wysadziłam również marniejące storczyki z lasku i posadziłam do donic, oby nie wyginęły mi całkowicie. Teraz czekanie do jesieni, żeby posadzić na nowe miejsce, a potem do wiosny, czy przeżyły to całe zamieszanie.