Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 21:05, 31 maj 2022

Margerytka40 napisał(a)
Piękne kolory w Twoim ogrodzie Mirko. Cudownie jest. Warzywniczek bardzo pomysłowy. Te kastry masz z otworami w dnie? Ale mi się podoba

Tak, mają otwory wywiercone
Kordina 21:39, 31 maj 2022

I znowu jakiś cudny ogród, człowiek moze tylko w kompleksy wpaść Gratuluję, fajne ścieżki murki, cudowne rododendrony.
Joku 22:13, 31 maj 2022

Mirka, dostosuję się do Ewy.
Milka 07:33, 01 cze 2022

Mirka, masz pięknie. Ogromne okazy kwasolubów, hakonki rosną ci doskonale. Zawsze podziwiam, że masz tak dopieszczone i zdrowe rosliny
Warzywnik tez mi sie podoba i ścieżki
Adela 08:09, 01 cze 2022

Przychodzę, żeby podziwiać A jest co,
Pozdrawiam
Monika83 11:24, 01 cze 2022

mirkaka napisał(a)

Oregano trzeba przycinać, żeby ładnie wyglądało, Jasnotę też tnę po kwitnieniu, powodzenia, stosuj co Ci się podoba

Fajny ten rodek to jest Kokardia? Azalie pięknie w takiej masie wyglądają bardzo mi się to podoba Jednak będą kwitły u mnie hortensje ogrodówki nawet młoda sadzonka Miss Saori kupiona w zeszłym roku będzie miała kwiatka.
mirkaka 13:41, 01 cze 2022

Kordina napisał(a)
I znowu jakiś cudny ogród, człowiek moze tylko w kompleksy wpaść Gratuluję, fajne ścieżki murki, cudowne rododendrony.

Witaj Grzebiuszko, miło mi że Ci się podoba Zapraszam. Ja wczoraj byłam u Ciebie, nie pamiętam czy zostawiłam swój ślad, ale podziwiałam jak układasz ścieżki i itp Ja też trochę sama układałam obwódek u siebie Ciężka jak dla mnie praca ale satyswakcja wielka
mirkaka 13:45, 01 cze 2022

Jolu, Irenko, Elu dziękuję za miłe słowa, co roku to samo pokazuję, mnie już się znudziło.
Irenko, czasami zdrowe, czasami nie, właśnie marnieją mi storczyki, z 4 tylko jeden zdrowy.
A do zdjęcia wybieram takie kadry żeby było ładnie i zdrowo Ale widać jaki trawnik, sam chwast przycięty, ha ha
mirkaka 13:51, 01 cze 2022

Monika83 napisał(a)

Fajny ten rodek to jest Kokardia? Azalie pięknie w takiej masie wyglądają bardzo mi się to podoba Jednak będą kwitły u mnie hortensje ogrodówki nawet młoda sadzonka Miss Saori kupiona w zeszłym roku będzie miała kwiatka.

Nie Moniko, to Casate, jest jednym z tych mniejszych, choć goni resztę
Cieszę się że ogrodówki będą kwitły, u mnie też mają mnóstwo pąków
Ja dziś zmarnowałam jedną małą sadzonkę która miała zawiązany kwiat, chciałam przesadzić i złamałam, została sama łodyga. Posadziłam mimo to, miała korzonki, może przeżyje
mirkaka 13:55, 01 cze 2022

Dziś porobiłam sadzonki z powojnika Mayleen, i magnolii Daphne, ciekawe czy coś z tego będzie?
Wysadziłam również marniejące storczyki z lasku i posadziłam do donic, oby nie wyginęły mi całkowicie. Teraz czekanie do jesieni, żeby posadzić na nowe miejsce, a potem do wiosny, czy przeżyły to całe zamieszanie.