Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 08:14, 09 lis 2015

makkasia napisał(a)
oberwałam sporo liści ale jeszcze duuuzo do zebrania. Kompost do kopczyków czeka w workach na oziębienie - Jaki masz patent żeby Ci nie zamarzł ?

Nie mam patentu, myślę że nie wytrzymam z kopczykowaniem do mrozów i zacznę wcześniej
Rumianka 08:26, 09 lis 2015

Jak przyjemnie popatrzeć na kwitnące róże o tej porze roku, u Ciebie piękne...
jona 12:14, 09 lis 2015

mirkaka napisał(a)

Ulubiona jak do tej pory to Princess Margareta Crown, chyba, bo jak zaczęłam przeglądać to tak naprawdę wszystkie kocham. To tak jakbyś miał powiedzieć które dziecko kochasz najbardziej?

to ona

Cudna
olga80 13:04, 10 lis 2015

Wszyskie są piękne ale ten doprowadził do wytrzeszczu oczu

ja swoje nawożę, co roku dosypuję ziemi dla rh i posypuję korą ale moje w porównaniu do twoich to mizeroty
Bogdzia 13:08, 10 lis 2015

Piękna ta Princessa ale i rh śliczne.
mirkaka 16:06, 10 lis 2015

Elisa, Joasiu, Bogdziu teraz pozostaje do przyszłego lata tylko zdjęcia oglądać. Dobrze że mam ich mnóstwo
Olga moje Rh mam już kilkanaście lat, nie wiem jak długo masz swoje ale może też kiedyś tak urosną A poza tym to są dwa krzaczki obok siebie posadzone, różnią się odrobinkę kolorem, normalnie jest to niezauważalne
iwonadm 16:56, 10 lis 2015

Krzak róży imponujące jak o nią dbasz.
Anda 17:01, 10 lis 2015

mirkaka napisał(a)

Ulubiona jak do tej pory to Princess Margareta Crown, chyba, bo jak zaczęłam przeglądać to tak naprawdę wszystkie kocham. To tak jakbyś miał powiedzieć które dziecko kochasz najbardziej?

to ona

Piękna ta Twoja róża, cudo
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mirkaka 17:07, 10 lis 2015

Iwonko dbam jak o wszystkie, obrywam liście jesienią, kopczykuję i okrywam na zimę, na wiosnę trochę przycinam, przyginam długie pędy, nawożę, opryskuję, całuję , kocham i mówię do niej
Ewo, cudo z wyglądu i w dodatku cudnie pachnie
Anda 17:11, 10 lis 2015

Jak Ty tak o róże dbasz, to nie dziwota, że tak pięknie rosną
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies