Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

mrokasia 08:54, 24 lut 2019

Aaaa, Teneryfa! Bardzo lubię .
Świetne zimowe wakacje Aniu!
inka74 09:21, 24 lut 2019

Fajny taki ciepły przerywnik w zimie. W centralnej śnieg posypał delikatnie i na minusie mamy
anna_t 09:29, 24 lut 2019

Ania A byliście sami czy z Jasiem? Szukam fajnego miejsca z atrakcjami dla dzieci, przede wszystkim dużo zjeżdżalni musi być
AnnaCh 10:59, 24 lut 2019

Asiu, wrażeń szczególnie z drogi do Masca nie zapomnę długo

Agata
, nie jeżdżę na nartach, więc postanowiliśmy z M zimą troszkę poplażować Trzeci rok byłam w ferie na Kanarach, tylko dwa poprzednie to była Fuerteventura

Asiu, wiosna już puka do naszych drzwi

Kasiu, też lubię Wcale nie chciało mi się wracać

Iwona
, ja też centralna PL i u mnie śniegu nie ma
AnnaCh 10:59, 24 lut 2019

Aniu, byliśmy z dziećmi. Mój Jaś był bardzo zadowolony, nie chciał jeszcze wracać do Polski. W hotelu, w którym byliśmy było bardzo dużo rodzin z dziećmi, był mini klub, z tego co wiem to z animacjami po polsku też, ale Jaś tam nie chodził, duże baseny, mini disco wieczorem, plac zabaw, ogróz z mini zoo, ze świnkami morskimi, papugami i kaczkami. Basen ten główny, także z brodzikiem, był podgrzewany, natomiast był drugi z dwoma takimi mini zjeżdżalniami dla dzieci do wody i ten był w normalnej temperaturze, ale woda znośna, bo tam bardzo płytko było Dodatkowo pod leżakami był tam piasek, dzieci mogły się bawić, blisko było do plaż i pod oknami mieliśmy duży miejski plac zabaw, który Jaś bardzo lubił Wiesz, trzeba zdawać sobie sprawę, że na Kanarach nie będzie zamków ze zjeżdżalniami jak w Egipcie (widziałam tylko na zdjęciach), ale co kto lubi. Ja wolę ten kanaryjski luz, to ich trochę leniwe południowo-amerykańskie podejście do życia, czuję się tam bezpiecznie, bez żadnych problemów biorę samochód i jeżdżę gdzie chcę, nigdy nie bierzemy wycieczek z biura, tylko sami zwiedzamy w swoim tempie. Do Egiptu siedzieć w zamkniętym terenie hotelowym bym nie pojechała. No i jeszcze jak jedziesz zimą, to już z własnego doświadczenia Ci powiem, że Teneryfa dużo cieplejsza niż Fuerteventura. GC według statystyk jest gdzieś pomiędzy. Tylko zimą musi być południe Teneryfy. Jeszcze jedno, tam jak jest w prognozie 20-22 stopni, to już jest gorąco, słońce tak świeci, a jak jednego dnia było 25, to już był taki ukrop, że chciałam, żeby jakaś chmurka się pojawiła Jasiek przez tydzień z basenów nie wychodził
Gruszka_na_w... 20:13, 24 lut 2019

Twoje doświadczenia utwierdzają mnie w przekonaniu, że zimowa turystyka w cieplejsze rejony ma sens. Piękne widoki.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Nikita 00:26, 25 lut 2019

No Aniu, super zimowe ferie !!!
Wygrzałaś się na słoneczku, odpoczęłaś, nabrałaś sił do ogródkowania. Teraz tylko patrzeć jak Pani Wiosna przyjdzie i czas zabierać się do roboty w ogrodzie...a kogo jak kogo ale Ciebie chyba w tym roku sporo pracy czeka.
Jak tam projekt zagospodarowania ogrodu już wybrany ?
AngelikaX 11:28, 25 lut 2019

Piękna fotorelacja aż zazdraszczam tego ciepełka
Czytam, że fuertę też kiedyś zaliczyliście... i jak wrażenia? Mnie nie zachwyciła, surowo... szaro-buro... ale ja w Majorce zakochana to też ciężko przebić
anbu 11:45, 25 lut 2019

Ooo a tu trochę lata w środku zimy
Super foty!
Anda 12:36, 25 lut 2019

Fajne wakacje My tam byliśmy kiedyś latem. Pięknie tam jest Widoczki przypomniały mi tamtejsze wakacje i te horrorowe zakręty górzyste
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies