Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Basilikum 14:00, 27 mar 2018

nie wazne gdzie, wazne ze wiosna
jaja wam sie udaly
Anda 14:11, 27 mar 2018

Fajne dekoracje Ja bede robila podobne dopiero w czwartek. Te galazki w wazonie sa super. Musze cos poscinac za plotem
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 20:58, 27 mar 2018

Uwielbiam tą dziecięcą radość przy tworzeniu. Hihi Szczególnoe Wikusiowe pompony cekiny i kwiatki. Radość niosą.

Pochwalę się praca Julii na konkurs Moje miasto Wałcz. Czekam na taką wiosnę.

Widok na Kościół na tzw. "dołku" nad jez. Zamkowym i kwitnące śliwy wiśniowe. Mamy też Kościół na " górce".
Basilikum 21:05, 27 mar 2018

ale piekne na pewno bedzie nagroda
Mixtoorka 21:09, 27 mar 2018

Nie wiem, czy będzie nagroda ale bardzo mi się podoba ta praca. Bardzo.

Jeszcze takie drzewo grzejące słoneczkiem . Pocieszne sówki.

ta praca została wyróżniona i jedzie dalej do Szczecina reprezentować Wałcz w konkursie Gdy dorosne to zmienię...

Koniec wernisażu dziecia mego.
Agania 21:25, 27 mar 2018

Piękne prace, wiosna idzie razem z młodą twórczością...jest moc...słonko czuję i dużo ciepła u Ciebie...ach trzymam kciuki za klonika
Pozdrawiam i ściskam
Anda 21:59, 27 mar 2018

Twoje dziecie ma talent plastyczny Jestem pod wrazeniem

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mixtoorka 11:05, 28 mar 2018

Anda napisał(a)
Twoje dziecie ma talent plastyczny Jestem pod wrazeniem

Dziękuję, ja uwielbiam jej prace. Zawsze żal wysyłać na konkurs...bo nie wracają
Mixtoorka 11:10, 28 mar 2018

Agania napisał(a)
Piękne prace, wiosna idzie razem z młodą twórczością...jest moc...słonko czuję i dużo ciepła u Ciebie...ach trzymam kciuki za klonika
Pozdrawiam i ściskam

Aganiu zrobię zdjęcia mojego klona, może Coś mi podpowiecie. Czekam z niepokojem, pąki jakby ma zawiązane ale te gałązki takie szaro- plamiaste, ale nie do samego dołu. Końcówki przemarznięte, ale co rok podmarza trochę.
kasja83 12:14, 28 mar 2018

Córa pięknie tworzy wszyscy czekamy na taką wiosnę