Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pan Maluśkiewicz

Pan Maluśkiewicz

Ozz 23:55, 01 kwi 2016

Buk to duże drzewo, ja bym sobie darowała. Ale przypatrz się podobnemu wiązowi w odm. Wredei, wiem że niektórych wkurza że czasem choruje, ale ja znam kilka efektownych zdrowych okazów.
Madzenka 07:46, 02 kwi 2016

Danusia ma mały ogród i ma wiele drzew, Noemi ma chusteczkach ogród i ma graby. Ja bym na Twoim miejscu posadziła tego buka i go formowała tak jak szefowa swojego
Mixtoorka 22:31, 02 kwi 2016

Madzenka napisał(a)
Danusia ma mały ogród i ma wiele drzew, Noemi ma chusteczkach ogród i ma graby. Ja bym na Twoim miejscu posadziła tego buka i go formowała tak jak szefowa swojego

Właśnie wiem, że Danusia ma swoje buki kolumnowe i jednego prowadzonego w stożek. To piękne drzewo. Wiąz Wredei jest też w tej szkółce, ale boję się że któregoś dnia nagle zejdzie na chorobę wiązów. Buk mi się bardziej podoba.

Dziękuję Madżenko i Ozz.
Kacha123 07:29, 03 kwi 2016

Mixtoorka napisał(a)
Rozważam buk Dawyck gold, a dziś jeszcze berberys może Maria

Puki co posadziłam stożek bukszpanowy i ciemierniki w kwadraciku koło schodów.

Ja mam u siebie trzy Rohan Obelisk i cały sezon walczyliśmy ze zdobniczką. A że ta cholera uszkadza młode przyrosty, to po sezonie mogę powiedzieć, że przyrost u moich zerowy

MirellaB 13:44, 03 kwi 2016

Karola macham niedzielnie odpoczywając na słonecznym tarasie
Mixtoorka 21:47, 03 kwi 2016

Kacha123 napisał(a)

Ja mam u siebie trzy Rohan Obelisk i cały sezon walczyliśmy ze zdobniczką. A że ta cholera uszkadza młode przyrosty, to po sezonie mogę powiedzieć, że przyrost u moich zerowy

O cholera ta cholera paskudna! Oby ten rok był lepszy!
Mixtoorka 21:58, 03 kwi 2016

MirellaB napisał(a)
Karola macham niedzielnie odpoczywając na słonecznym tarasie

Mirella wśród róż

Widziałam dziś ją! Genie! Miała już bordowe pąki, piękna pokrojem. Tańsza kosztowała 560 zł i poszłam dalej. Na pociechę kupiłam sobie bez czarny Black Tower, polecany przez Ewę z Doświadczalni Maleńki jest jeden badylek, ale będę go pielęgnować i niech mi dzielnie rośnie. Nie powiem za ile bo drogo Ale...pociecha była

Posadziłam bratusie dziewczynkom za oknem, bratki w donicę na schody. Wywaliłam nieżywą lawendę, rozsadziłam lawendy w żwirku.

Kupiłam hiacynty, podobno czerwone? Jeszcze nie kwitną, ale w domu się Szybko się rozwiną . Jutro wkleję zdjęcia. Muszę kupić kabelek, bo na tablet nie mogę z aparatu przenosić zdjęc i żle mi
ewa004 22:00, 03 kwi 2016

Ogladałas dzisiaj Maja w ogrodzie
Ogród z Twoich okolic ,zakupy w Wałczu robili
Pomyślałam sobie o Tobie że pewnie tez nie raz tam latasz po tych działach ogrodniczych
Mixtoorka 09:13, 04 kwi 2016

nie oglądałam (( ale jest internet jest się zobaczy taaa ja kofffam latanie po ogrodniczych!

W Iglaku Gienia 560 albo 570, ale pięęęęęęękna!
Anda 12:31, 04 kwi 2016

Jej, jaka ta magnolia droga

Z beza będzie pani zadowolona A jakieś foteczki tego patyczka bendom?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies