Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ani :)

Ogród Ani :)

asiak 07:59, 26 wrz 2017

Myślę, że w przyszłym roku już będzie buszowato Pięknie
as1112 10:30, 26 wrz 2017

Witaj Aniu. Za sprawą Toszki przebrnęłam przez Twój wątek. Przyznaję bardzo dużo w nim dobrych rad i wskazówek dla takiego laika jak ja Do tego tak fajnie piszesz, ze czytanie go to sama przyjemność Zaczynam podobnie jak Ty, projekt z przeróbkami forumowymi Mam nadzieję, że skończę też podobnie bo Twój ogród jest śliczny, dopieszczony i przemyślany w każdym calu. Będę nadal podglądać
alis 12:04, 26 wrz 2017

anbu napisał(a)
Kasiu

I zdjęcie z góry mojego łysego ogrodu
Ale już niedługo będzie busz!

Piękny widoczek Anulka, pełna profeska
Kasia_CS 15:08, 26 wrz 2017

Aniu na tym delikatnym łuku na zdjęciu cytowanym nad moim postem to są miriam?
anbu 15:35, 26 wrz 2017

Dziewczyny macham Wam wszystkim i dziękuję Buźka

Toszka qpa się zbiera będzie potrzebna w przyszłym sezonie Dzięki

Kasiu nie wiem co to miriam ale wygooooglowałam i wyszło, mi że to okrągła tujka, tak? Jeżeli się zgadza to nie mam nigdzie tej rośliny. Ale mam trzy tuje Danica ale ich nie widać na tym zdjęciu, bo są bliżej tarasu (brak okien z tej strony dachu )
Wszędzie są kulki z cisa lub bukszpanu
Kasia_CS 18:56, 26 wrz 2017

Ha! to może cyprysik groszkowy ? Te jasnozielone cosie No nieważne w sumie - byłam ciekawa, czy taki efekt z miriam osiągnęłaś
Zana 19:04, 26 wrz 2017

Kasiu Anię chyba zakręciło, tam są cyprysiki Filifera Aurea Nana.
mrokasia 19:09, 26 wrz 2017

Kasia_CS napisał(a)
Ha! to może cyprysik groszkowy ? Te jasnozielone cosie No nieważne w sumie - byłam ciekawa, czy taki efekt z miriam osiągnęłaś

Kacha, wydaje mi się że można podobny efekt osiągnąć z miriam. Oczywiście strzygąc miriam by utrzymać ją w odpowiedniej wielkości.
anbu 07:28, 27 wrz 2017

Ha ha łuki mi się pokićkały Tyle ich w końcu
Tak, to ten cyprysik o którym Anulka pisze

DorKa 08:02, 27 wrz 2017

Cześć Aniu, jestem tu nowa i za sprawą Makadamii zajrzałam, żeby odrobić lekcje z pielęgnowania ziemi Przeczytałam uważnie Twój wątek i zastanawiam się czy jeżeli rośliny rosną ( w mojej ocenie nieźle ale się nie znam więc pozwolę ocenić doświadczonym )to należy robić rewolucje mającą na celu długoterminową poprawę struktury ziemi ? Ja, tak jak większość początkujących sypię ziemię z marketu do dołka ( odpowiednio oczywiście przygotowując wcześniej miejsce sadzenia) i póki co rośnie. Dodam,że dżdżownicami dzieci bawią się często więc może nie jest tak źle
To pytanie dotyczy już istniejących rabat bo nowo powstające oczywiście przygotuję jak należy.

p.s Ja też ze śląska, górnego