Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 21:00, 15 mar 2016

Marga napisał(a)
Rozmarzyłam się o takiej łące z krokusami w górach ....hmmm Też bym pojechała.
Fajnie, że zamówiliście szmaragdy Kiedy przyjadą?
myślę, że w czwartek dojdą, zamawiane na Allegro dodatkowo przyjdzie 120 sztuk daglezji zostaje nam piątek na posadzenie tego, już zakładam, że w sobotę to ja nic nie podniosę, będę leżeć plackiem łąka krokusowa jest moim marzeniem, jak się zdenerwuję to jeszcze ją znajdę i pojadę a co
mira 21:24, 15 mar 2016

Jana napisał(a)
myślę, że w czwartek dojdą, zamawiane na Allegro dodatkowo przyjdzie 120 sztuk daglezji zostaje nam piątek na posadzenie tego, już zakładam, że w sobotę to ja nic nie podniosę, będę leżeć plackiem łąka krokusowa jest moim marzeniem, jak się zdenerwuję to jeszcze ją znajdę i pojadę a co

Ale będzie robota ja, a i radocha też jak się wkopie - jak się robi to się zrobi tak uważam
Widziałam taką łąkę krokusową w Dolinie Chochołowskiej tak w okolicy 1 maja - te krokusy są inne niż te ogrodowe ale widok bajeczny - życzę Ci takiej wycieczki
no i dobrej pogody na sadzenie ! będzie dobrze

pozdrawiam
Jana 22:04, 15 mar 2016

mira napisał(a)

Ale będzie robota ja, a i radocha też jak się wkopie - jak się robi to się zrobi tak uważam
Widziałam taką łąkę krokusową w Dolinie Chochołowskiej tak w okolicy 1 maja - te krokusy są inne niż te ogrodowe ale widok bajeczny - życzę Ci takiej wycieczki
no i dobrej pogody na sadzenie ! będzie dobrze

pozdrawiam
oby Miro tylko śnieg zniknął, pół biedy je wsadzić, gorzej, że ja muszę pod nie miejsce przygotować,mam do przesadzenia ok. 10 krzaków (które są na ich planowanej trasie)
AnnaCh 22:55, 15 mar 2016

50 sztuk A ja się martwiłam, że w weekend muszę przygotować miejsce i posadzić 5
anabuko1 14:11, 16 mar 2016

Szleje ta kobieta z ilością roślinek.
ale fajnie, będzie ładniej!!
Ja juz mam 5 róż kupionych nowych,,( dzisiaj kolejne 2) i nie wiem też jeszcze gdzie je posadzić .
Ot dylemat ogrodnika
olga80 08:51, 17 mar 2016

50 szt to będzie co sadzić pozdrawiam
kasiek 19:32, 17 mar 2016

Jana napisał(a)
W sadzie przycieliśmy gałęzie, a w warzwyniku teściowa tydzień temu wysiała pory, sałatę, koper, kalarepę, rukolę......wszystko pod agrowłókniną bo dziś zimno......dziś zauważyłam, że serduszka puściły liście, bodziszek też żyje.....krokusów niet dlatego nie cięłam hortek....za to jakie bazie znalazłam, takich nie widziałam ....

Ale czadowe bazie - jakie duże! To jakaś odmiana?
Milka 06:28, 19 mar 2016

Jana napisał(a)

O rany, tyle daglezji, dziewczyno, ale się narobisz!
07_Rene 21:08, 01 kwi 2016

Co tam słychac w wielkim świecie? Gdzie Cię wywiało?
Jana 23:08, 04 kwi 2016

Wiosna z opóźnieniem dociera też do mnie.....uwielbiam tę porę roku, bo doceniamy wtedy każdy jej przejaw, każdy kwiatek....zdjęcia z spaceru, widać jak jest jeszcze buro... lepiężnik biały