Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu- to tam- łopatkę mam !

To tu- to tam- łopatkę mam !

Judith 15:52, 21 kwi 2026

GingerO napisał(a)
Dziewczyny, a te seriale to na Netflxie? Jeszcze nigdy nie kupowałam dostępu z braku czasu na oglądanie, ale teraz kuszą mnie Olowiane dzieci.

"Terapia bez trzymanki" na Apple TV.
LIDKA 16:27, 21 kwi 2026

GingerO napisał(a)
Dziewczyny, a te seriale to na Netflxie? Jeszcze nigdy nie kupowałam dostępu z braku czasu na oglądanie, ale teraz kuszą mnie Olowiane dzieci.

Warto ..oglądałam.
Gruszka_na_w... 16:28, 21 kwi 2026

GingerO napisał(a)

Też dobry serial.
Odbierz priv.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
GingerO 16:41, 21 kwi 2026

Odebrałam, dziękuję!
mrokasia 08:19, 22 kwi 2026

O, Hania . Super, że się pokazałaś, brakowało mi relacji z Twojego ogrodu.
Nieustająco trzymam kciuki za wyprostowanie wszystkich pokręconych życiowych ścieżek.
Patrycja_KG_Lu 08:24, 22 kwi 2026

Fajnie, że jesteś i wracasz na forum. Dziękuję za fotorelację. To u Ciebie mnie kuszą różne krzewy. Jestem ciekawa czy moje lilaki węgierskie będą kwitnąć w tym roku jakoś obficiej, bo już trochę podrosły. W zeszłym roku zakwitły 1-2 kwiatkami. Muszę jednego przesadzić, ale nie wiem czy lepiej teraz czy jesienią. Chyba skuszę się też na tawułę van Houtte'a albo tą drugą. Jak jadę do pracy to bardzo ładnie kwitną i chyba bym chciała na przedpłociu mieć.

Gratuluję 3 000 stron i jednego z dłuższych pobytów na forum Życzę kolejnych trzech tysięcy.
Patrycja. Tworzę ogród bylinowo-trawiasty Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały (okolice Lublina), a także mam Pomidorowy Zawrót Głowy. Skrócona historia ogrodu i każdej z rabat w formie zdjęciowej w wizytówce.
LIDKA 08:37, 22 kwi 2026

Piękny wynik stron wątku. Hania życzę Ci kolejnych lat i tylu stron z nami.♥️
Juzia 08:48, 22 kwi 2026

Dobry serial to Hani wątek
Margo2 23:06, 22 kwi 2026

Zgadzam się
Haniu, patrząc na Twoje świdośliwy chyba sie skusze w końcu na nie.
Wypadł mi jeden klon i zastanawiałam się co w jego miejsce.
Zastanawiałam się jeszcze nad jakąs wiśnią, ale chyba wole świdośliwy
Gruszka_na_w... 10:59, 25 kwi 2026

mrokasia napisał(a)
O, Hania . Super, że się pokazałaś, brakowało mi relacji z Twojego ogrodu.
Nieustająco trzymam kciuki za wyprostowanie wszystkich pokręconych życiowych ścieżek.

Pokręcone ścieżki raczej na dłużej pozostaną na mojej drodze. Ich wyprostowanie jest poza moim zasięgiem, ale za trzymanie kciuków dziękuję.

Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies