Hej, Ewa, biegusiem przebiegłam się po twoim ogródku i stwierdzam, że kawał ciężkiej roboty odwaliłaś. Szacun wielki!
Ogromnie zmienił się ogród w ciągu poprzedniego sezonu…wypiękniał i niesamowicie urósł. Śliczne ścieżki. I cudowny przedogródek z buksikowymi kulkami. Warzywnika i jagodnika pozytywnie zazdraszczam!!! Istny busz tam miałaś.
Ja u siebie mam tylko minisad, czyli taki „owocnik” w miniaturze… o powierzchni 1 m². Ale i tak jestem z niego dumna. Tu masz link, żebyś sobie oglądnęła jak wszystko upchnęłam na tak małej przestrzeni.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4041-szmaragdowy-zakatek?page=70#post_2
Dziś troszkę inaczej wygląda mój minisad. Dwa lata temu przygarnęłam 3 krzaczki mini kiwi które rosną na płocie (niestety jeszcze nie owocowały), jedną jabłonkę oraz krzaczek jeżyny bezkolcowej, która co roku okazuje się być potworem i zarasta wszystko w promieniu 3 metrów (na szczęście ją skutecznie ujarzmiam przycinając na wiosnę stare odrosty).
Mam nadzieję, że teraz będziesz częstszym bywalcem na forum, bo już masz co pokazywać. Wiosną zaczynany…chwal się kobieto, bo masz czym !!!