Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą

Ogrodowy miszmasz... pod kontrolą

Joku 12:22, 21 kwi 2020

m_gocha napisał(a)

size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/201/2011861/original.JPG[/img]

Bardzo mi się to podoba.
GorAna 19:32, 21 kwi 2020

Małgosiu, śliczne dekoracje poczyniłaś
Wiosna na całego
Pozdrawiam
BasiaLT 08:29, 22 kwi 2020

Pięknie ci wszystko kwitnie, wiosna w całej krasie. Można wiedzieć gdzie kupiłaś te "oszukane" tulipany?
m_gocha 00:42, 24 kwi 2020

anabuko1 napisał(a)
Bardzo ładne doniczkowe świoteczno-wiosenne kompozycje i dekoracje
Aniu dzięki Kompozycje doniczkowe nadal cieszą oko - bratki i śnieżnice kwitną nieprzerwanie
Na rabatach kwitną hiacynty

m_gocha 00:46, 24 kwi 2020

jolanka napisał(a)
Piękne widoki i kolory z samego rana
Lubię ten sam zestaw kolorystyczny
Jola! Zestaw kolorystyczny nie planowany ale widać co w duszy to i... w donicach i na rabatach
m_gocha 00:50, 24 kwi 2020

paniprzyroda napisał(a)
Pięknie pokazana wczesna wiosna, również moje ulubione kolory i rośliny. Z przyjemnością obejrzałam

Pytałam u Ciebie o zawilce greckie, bo masz ich sporo - czy się rozsiewają (a może mnożą z bulw) i czy trzeba z nimi jakoś szczególnie się obchodzić? Oczarowna jestem nimi Raz za ten kolor niebieściutki a dwa za długość kwitnienia
m_gocha 01:03, 24 kwi 2020

Anda napisał(a)
Śliczne cebulowe, nawet te oszukane mi się spodobały Fajne te jaja dekoracyjne, takie stonowane.
oszukane tulipany przydadzą się bo te prawdziwe chyba będą marne w tym roku. Większość jakaś taka rachityczna
Jedne z pierwszych
m_gocha 01:11, 24 kwi 2020

Joku napisał(a)

Bardzo mi się to podoba.
Dzięki Jolu W realu wygląda lepiej. Bratki są cudnch kolorów. Ja nie "bratkowa" ale te mnie zachwycają nieustanie

A skoro wcześniej wspomniałam o tulipanach to te od wielu lat zawsze niezawodne i jako pierwsze

m_gocha 01:16, 24 kwi 2020

GorAna napisał(a)
Małgosiu, śliczne dekoracje poczyniłaś
Wiosna na całego
Pozdrawiam
Aniu dięki za miłe słowa Dekoracje z tego co było gdzieś tam w zgromadzonych przydasiach z poprzednich lat

Podziwiam niestannie Twój przepiekny Keukenhof. Tym bardziej jak patrzę na te moje marne tulipany. Wprawdzie u mnie trochę wiosna mniej zaawansowana niż u Ciebie ale tulipany nie rokuja dobrze. Jakieś takie wątłe, pąki niewielkie lub wcale ich nie ma
No chyba że jeszcze ruszą

Te sadzone w donicę nie wyglądają aż tak tragicznie
m_gocha 01:24, 24 kwi 2020

BasiaLT napisał(a)
Pięknie ci wszystko kwitnie, wiosna w całej krasie. Można wiedzieć gdzie kupiłaś te "oszukane" tulipany?
Basiu! Wiosna piękna słoneczna, ale niestety noce bardzo zimne - wciąż porane przymrozki spędzają sen z powiek a do tego susza tak jakiej nie pamiętam od lat
"Oszukane" tulipany () to drewniane (ręczna robota) kupione dawno temu na jakimś targu staroci a teraz przy okazji nie wychodzenia z domu dostały swoje 5 minut

Pierwiosnki zostawiam