Iwonka, powiem tak: kadrowanie rozumiem i pochwalam, bo sama kombinuję jak kucyk pod górkę, żeby za dużo bajzlu nie pokazać , ale cała reszta... chyba gadamy w podobnych narzeczach Odnośnie potrzeby zmian - to tak samo jak remont w domu, bo już patrzeć ma coś nie możemy
Jest pięknie - i musisz się z tym pogodzić
Jola, mam nadzieję że obyło się bez przeszkód. Jola buziol oj potrzebne mi te wasze zapewnienia, że idzie w dobrym kierunku. Zawsze tysiące wątpliwości się pojawia przy zmianach ale sama czuję też, że coraz bardziej nie chce mi się wyjść z ogrodu a to chyba dobry znak
Madzia kusisz normalnie a wiesz, że u mnie krótka piłka ze zmianami nie panoszysz się, też tak mam i powiem szczerze z takich uwag fajne zmiany wychodzą tu linia rabaty będzie jeszcze trochę zmieniona bo nie zamierzam przesadzać kocimiętki a za mało jej miejsca dałam. Gdzieś, czegoś mi brakuje ale potrzebuję sezonu/czasu na obserwacje. Tak bardzo wyciąć się nie da bez awantury bo to pole manewru eMa ale rabata będzie tu trochę większa jeszcze z tyłu na rabacie mam jeden łuk do poprawki, no za płasko / prosto jest. Drażni w realu i na zdjęciach. Na razie muszę dojrzeć/odpocząć/ wpaść na idealny kształt w połączeniu z nasadzeniami bo tam jeszcze dziur a dziur do załatania a nie mam koncepcji jak je zrobić więc czekam na oświecenie / wenę/ możliwości buziak za pomysł )