Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

inka74 11:46, 05 maj 2021

Kasya napisał(a)

Fajne to palenisko sprawdza się ?

Magnolia jak latarnia, dobrze ze przymrozki ja oszczędziły
palenisko bardzo się sprawdza. I taka forma grilla też. Już kilka razy odpalaliśmy w tym sezonie. Magnolka tak, daje czadu. Po drugiej stronie mam białe tulipany a właściwie takie śmietanowe. Fajnie to teraz razem wygląda. Pogoda jest do kitu, trawnik nieskoszony. Bałagan wkoło jeszcze ale wykadrować się coś tam da
inka74 11:47, 05 maj 2021

mrokasia napisał(a)
Ta co wzięłaś to epipsila .
święta racja... Starość mnie dopada.
inka74 11:49, 05 maj 2021

sarenka napisał(a)

To czekam nadal. To może zajedziemy w sobote do ZP, może tam będzie coś czego szukam
no dziewczyny pełne auta towaru miały, dobrze że nie pojechałam
inka74 11:51, 05 maj 2021

galgAsia napisał(a)
A u mnie stellatka już zbrązowiała... A wichura dwudniowa osypała, co się dało...
Twoja śliczna
Do mnie dziś przyjechała Double Diamond Nie pytaj, gdzie posadzę, bo nie wiem Na szczęście ona ma pokrój kolumnowy, gdzieś wcisnę
u ciebie wszystko jest tak jakby chwilę wcześniej niż u mnie ty to już piętrowo powinnaś sadzić ))
inka74 11:57, 05 maj 2021

Kupiłam sobie nową poduchę na fotel bujany na tarasie i teraz mnie z niego nie idzie ściągnąć )) dziś przyjadą lampy do kącika za domem. A do końca tygodnia donice na taras. Będzie się działo )
Zostanie do zamówienia stoliko-schowek na poduchy i płyty trzeba kupić na placyk. Potem okno, płotek i donice pod płotek a za siedzisko. Ale to już czerwiec muszę dozować wydatki bo końca nie widać.
sarenka 12:05, 05 maj 2021

inka74 napisał(a)
no dziewczyny pełne auta towaru miały, dobrze że nie pojechałam

To już pewnie wszystko wykupiły
mrokasia 12:10, 05 maj 2021

inka74 napisał(a)
Kupiłam sobie nową poduchę na fotel bujany na tarasie i teraz mnie z niego nie idzie ściągnąć )) dziś przyjadą lampy do kącika za domem. A do końca tygodnia donice na taras. Będzie się działo )
Zostanie do zamówienia stoliko-schowek na poduchy i płyty trzeba kupić na placyk. Potem okno, płotek i donice pod płotek a za siedzisko. Ale to już czerwiec muszę dozować wydatki bo końca nie widać.

Jakie okno????
inka74 12:18, 05 maj 2021

Kasia, nie takie okno jak twoje niestety. Kiedyś pokazywałam takie ogromne żelazne okno ze starego kościoła. Robię podobne tylko trochę mniejsze. Lustro w nim będzie i kącik odgrodzony od tego co za płotem. Na razie temat wstrzymałam bo muszę placyk zrobić i meble ustawić i się oswoić z przestrzenią.
mrokasia 12:22, 05 maj 2021

Aaaa, już kojarzę . Ale nad tym oknem jak u mnie to się zastanów .
popcorn 12:28, 05 maj 2021

inka74 napisał(a)
Karola, problem mam. Wymiar bambusa przekracza długość paczkomatu. Jak wół 120 cm. Masz możliwość kuriera wysłać czy pocztą? Ten bambus to jakiś terminator. Obcięłam wydawało by się suche badyle i do wody wrzuciłam. Mam zielone liście
no pewnie. Daj namiary i wymiary na priv, to zamówię jak go spakujesz
buźki!