Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

inka74 05:49, 10 lis 2021

anpi napisał(a)

Iwonko jaka to róża, bardzo piękna?
Cofnęłam się u Ciebie, podziwiam ogród w różnych porach roku. Zapisałam już kilka nowych chciejstw
Będę czekała na wiosenne szaleństwo tulipanowe!
Aniu, to Jalitah w jesiennej odsłonie, trochę bardziej niż zwykle morelowo-różowa i otwarta. To szczupła i niska do metra róża. Bardzo ładna, bardzo długo trzyma kwiaty - ponad 3 tygodnie.
Helen 06:05, 10 lis 2021

Podziwiam zapał i organizację przy sadzeniu tulipanów. Ja już domatorką się zrobiłam, czekam na koniec zimy, wtedy się uaktywnię.
Margerytka40 08:29, 10 lis 2021

Iwona szacun za cebulki. Podziwiam całą logistykę i wykonanie. Ciekawam czy z moich cebulek coś zostało, czy nornice wszystko zjadły. Od tego zależy czy powiększę stan posiadania tulipanów czy wręcz odwrotnie.
tulucy 09:14, 10 lis 2021

Ja cebule zostawiłam na ten weekend. Jak i resztę sadzenia. Mam nadzieję, że ten dzisiejszy przymrozek mi szkód nie narobił w doniczkach.

Sama zamówiłam sobie trochę cebul, a moi koledzy ze starej pracy zrobili mi piękny prezent na odejście z firmy i kupili mi cebule krokusów i narcyzów, parę paczek. do tego kupon do LM, mam sobie jeszcze dokupić Śmiałam się do nich, że sadząc, będę o nich myśleć źle, ale wiosną będę płakać z tęsknoty
TAR 09:51, 10 lis 2021

Kobieto, normalnie Cie podziwiam ze te ilosci sadzonych cebul, ja tego nie cierpie. I chocby odwdzeczyly sie najpiekniejszym kwitnieniem do cebul serca nie mam.
Wiolka5_7 10:16, 10 lis 2021

Podziwiam za plan i sadzenie cebul.Mnie by się nie chciało,posadziłam tylko kilka paczek
Będę u Ciebie podziwiać wiosną
inka74 12:29, 10 lis 2021

Helen napisał(a)
Podziwiam zapał i organizację przy sadzeniu tulipanów. Ja już domatorką się zrobiłam, czekam na koniec zimy, wtedy się uaktywnię.
Ja już też powoli idę w sen zimowy ogrodowy
inka74 12:30, 10 lis 2021

Margerytka40 napisał(a)
Iwona szacun za cebulki. Podziwiam całą logistykę i wykonanie. Ciekawam czy z moich cebulek coś zostało, czy nornice wszystko zjadły. Od tego zależy czy powiększę stan posiadania tulipanów czy wręcz odwrotnie.
dziękuję logistyka i planowanie jest ważne
inka74 12:32, 10 lis 2021

tulucy napisał(a)
Ja cebule zostawiłam na ten weekend. Jak i resztę sadzenia. Mam nadzieję, że ten dzisiejszy przymrozek mi szkód nie narobił w doniczkach.

Sama zamówiłam sobie trochę cebul, a moi koledzy ze starej pracy zrobili mi piękny prezent na odejście z firmy i kupili mi cebule krokusów i narcyzów, parę paczek. do tego kupon do LM, mam sobie jeszcze dokupić Śmiałam się do nich, że sadząc, będę o nich myśleć źle, ale wiosną będę płakać z tęsknoty
podziwiam, że przy takiej ilości pracy ze zmianami jeszcze cebulki kupiłaś )) szalona. Dobrze jest mieć rośliny, które przypominają ci o konkretnych ludziach.
inka74 12:34, 10 lis 2021

TAR napisał(a)
Kobieto, normalnie Cie podziwiam ze te ilosci sadzonych cebul, ja tego nie cierpie. I chocby odwdzeczyly sie najpiekniejszym kwitnieniem do cebul serca nie mam.
masz za to serce do pięknych zestawień i drzew ogród ma być przyjemnością a nie katorgą i przymusem