Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

inka74 21:19, 27 maj 2018

mrokasia napisał(a)

Ale faaaajnie!!! Aż mi się gęba zaśmiała .
mi też )) i to bardzo.
jolanka 22:07, 27 maj 2018

Oj, to dobrze, że wszystko dobrze wyszło Teraz odpoczywajcie, należy się
Doranma 23:06, 27 maj 2018

inka74 napisał(a)
Haniu ja wczoraj nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać. Najpierw deszcz potem grad. Potem nas zalało. Jeszcze o 18 wieczorem jechałam krawata szukać bo następna tragedia była tym razem z młodym. Chwalę w tym momencie naszą galerię handlową. Jeszcze w międzyczasie prąd wyłączyli - normalnie wszystkie plagi na raz. Rano o 6-tej jak wstałam deszcz padał. Uznałam, że co będzie to będzie i w sumie najważniejsza jest msza i sakrament a reszta - jestem z najbliższą rodziną więc pomogą. I tak też było ))) a pogoda w drugą stronę poszła - był upał po prostu. Nie narzekam - szybciej schło wszystko ))

Oj, wyobrażam sobie, co wczoraj przeżywałaś. Patrząc dziś na kałuże na drodze, a potem na stan swojej działki, domyślam się, jak to wczoraj było, skoro w tak krótkim czasie tyle wody spadło Dobrze, że u Ciebie wyżej i wyschło na czas Mój ogródek musi jeszcze poczekać ze dwa dni, by móc po nim suchą nogą chodzić. Mam nadzieję, że przynajmniej przez tydzień nie będzie padało wcale, by roślinki mogły dojść do siebie. Pozdrawiam
tulucy 23:13, 27 maj 2018

Dobrze, że impreza się udała...

Dlaczego ja żyłam do tej pory w błogiej nieświadomości, że u ciebie kot jest? Chyba że mam zwidy, ale na zdjęciu jak wół kot jest
inka74 07:04, 28 maj 2018

Joluś po imprezie jeszcze trzeba sprzątnąć dobrze, że dziewczyny mi pomogły pościągać zastawę do kuchni. A dziś do pracy... ale za chwilę Boże Ciało i weekend znów z imprezą

Dorotko tu oberwanie chmury normalnie było. Nie wyglądało to dobrze.

Łucja kot jest, tricolorka, ale nie mój. sąsiadki choć czuje się u nas jak u siebie. Teraz np. Z rana pije ze mną kawę i mruczy. Na pomizianie przyszła
inka74 07:16, 28 maj 2018

A - jeden news - moja piękna ławka kupiona w zimę nie wytrzymała ciężaru 2 osobników słusznej wagi i płci męskiej. Zarwała się pod nimi. Dobrze, że im się nic nie stało. Ale bubel to straszny. Dobrze, że na licytacji kupiona za nieduże pieniądze bo jakbym normalnie kupiła - załamka by była. Normalnie nie ma co naprawiać złożyła się w pół łącznie z poręczami. Tylko oparcie pleców całe.
makadamia 08:05, 28 maj 2018

Iwonko, cieszę się, że wszystko się udało.
U nas też w sobotę padało - ale niezbyt intensywnie (u nas jakiś trójkąt bermudzki jest: dookoła może lać, a nas deszcze omijają) a w niedzielę była piękna pogoda.
Nas czeka komunia za rok i właśnie się zmagam z dylematem: w domu czy w knajpie.
mrokasia 08:17, 28 maj 2018

inka74 napisał(a)
A - jeden news - moja piękna ławka kupiona w zimę nie wytrzymała ciężaru 2 osobników słusznej wagi i płci męskiej. Zarwała się pod nimi. Dobrze, że im się nic nie stało. Ale bubel to straszny. Dobrze, że na licytacji kupiona za nieduże pieniądze bo jakbym normalnie kupiła - załamka by była. Normalnie nie ma co naprawiać złożyła się w pół łącznie z poręczami. Tylko oparcie pleców całe.

Znaczy - impreza była udana .
A poważnie - dobrze, że nikomu nic się nie stało tylko ławki szkoda. One chyba bardziej do wyglądanis są niż do używania .
Monia81 08:55, 28 maj 2018

Czytam, że wszystko mimo przeciwności się udało to super u Was padało a u nas nic nie spadło, z wężem latam i podlewam... susza... i fajną masz towarzyszkę przy piciu kawuni
alis 08:57, 28 maj 2018

Najważniejsze, że wszystko się udało
Co do ławki, to będziesz miała okazję nową kupić