Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerwa na kawę...

Przerwa na kawę...

Kasia_CS 09:46, 07 paź 2019

Aaa jakby były też inne zestawienia różu, to wklejaj!!
Gosiek33 09:49, 07 paź 2019

Znakomita taka prezentacja i porównanie kwiatów.

To tak jak sprzedaż nasion a obok kwiatek w wazoniku. Nic tego nie zastąpi
inka74 10:22, 07 paź 2019

Kasia_CS napisał(a)

ooo megaśne! też uwiebiam takie zestawienia, bo ma się niemal pełen obraz (poza zapachem )

Odwołałaś Kardynała ? Ja wciąż siedzę w koszyku różanym i kombinuje co, jak, gdzie... i w sumie bardziej chciejstwami operuję niż docelowymi miejscami.. odwrotnie niż powinnam, ech..
jeszcze nie odwołałam, miałam to zrobić wraz z ew. dodaniem twojego zamówienia ale z tym trzeba się pospieszyć, po 15 zaczynają wysyłkę
zastanawiam się czy nie zostawić i nie zrobić porównania - goły korzeń - doniczka. Mam w sumie miejsce...

W sumie to chyba pierwsze takie porównanie. Wcześniej osobne boxy były ale musiałabym przejrzeć inne mailingi a trochę tego jest od 2017 roku
Jestem ciekawa ich nowości Eustacia Vye i Gabriel Oak - na razie u nas ich nie ma w sprzedaży, trzeba poczekać
inka74 10:23, 07 paź 2019

Gosiek33 napisał(a)
Znakomita taka prezentacja i porównanie kwiatów.

To tak jak sprzedaż nasion a obok kwiatek w wazoniku. Nic tego nie zastąpi
no patent idealny z tymi kwiatami. Przecież kupujemy oczami
Kasia_CS 11:05, 07 paź 2019

Iwonko, to ja dziś jeszcze przelece po ogrodzie i popatrzę co tu dać-choć już na jakieś 200zl uzbierałam, ech...
jolanka 11:11, 07 paź 2019

Ja dostałam nowy katalog Austina, tez mi się te nowości podobają, zwłaszcza Eustacia
Kasia_CS 11:41, 07 paź 2019

jolanka napisał(a)
Ja dostałam nowy katalog Austina, tez mi się te nowości podobają, zwłaszcza Eustacia

no ładna ładna Ci ona Gabriel też niczego sobie
mrokasia 12:33, 07 paź 2019

Różomaniaczki
Alicja169 16:55, 07 paź 2019

inka74 napisał(a)
W końcu coś zaczęło nabierać jesiennych kolorów - oczar. I co dziwne od razu na bordowo. Kiedyś dostał takie fajne paski zielono-żółto-czerwone.

Ten oczar czaruje...nie mam go dlaczego? no właśnie pora to naprawić
Kasia_CS 19:28, 07 paź 2019

inka74 napisał(a)
Kasia - na końcówkach płatków ma intensywny róż. Może przeświecać w pąku. Zobacz sama. Nie mam jej teraz w pąku więc nie mogę zrobić zdjęcia. Nie wiem też od czego to wybarwienie. Ale jak sama widziałaś raz jest w morelo-kremie a raz w różu.

Ja jeszcze wrócę do tematu, bo mój pąk jest niemal fuksjowy zapomniałam, bo mogłam dziś sfocić.

Iwonko, jeszcze biję się z myślami, co posadzić w ciągu róż przy granicy z sąsiadem- miał być William Shakespeare albo darcey bussel-ktora rośnie większa i mniej wrażliwa na patelnię?

Alternatywą jest zwykła rosarium uetersen- może nie ma co wydziwiac. Dla przypomnienia-od lewej mam LO, potem Cinderella i dalej ta moja niewiadoma.