Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród zmyślony

Ogród zmyślony

myszorek 11:49, 09 paź 2011

ano, dobrą miejscówkę masz, to ją trzymaj. Przynieść Ci psiworek na zimne wietrzne dni i przeraźliwie chłodne noce?
Sebek 13:02, 09 paź 2011

myszorek napisał(a)
ano, dobrą miejscówkę masz, to ją trzymaj. Przynieść Ci psiworek na zimne wietrzne dni i przeraźliwie chłodne noce?

Psi worek czy śpiworek ?
Gardenarium 13:52, 09 paź 2011

myszorek napisał(a)
Sobie na szybko rozrysowałam podjazd.Nie wiem, jak Danusia go widzi, pewnie niepotrzebnie sobie tym głowę zawracam. Witek podrzucił fajny pomysł, żeby ścieżkę wejsciową zrobić z leżących krawężników. No to jak tak, to może dobrze by podłogę na ganku wykonać też z krawężników.Tylko rozsypywać je na ścieżce i rozdzielać grysem czy nie?Jestem bardzo ciekawa jak to wyjdzie

Na wszelki wypadek jest jeszcze wór bazaltowego grysu, może go tak między płyty?

Dobrze wyjdzie, ten motyw można powtórzyć przy stawie, nap robiąc przez niego takie przejście ha

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:53, 09 paź 2011

Ten Twój grysowy granit jest taki sam, jak my wrzucamy

Instagram Ogrodowiska
Joanka 15:34, 09 paź 2011

Sebek napisał(a)

Psi worek czy śpiworek ?

Może być jakiś misiu do ogrzania
myszorek 15:59, 09 paź 2011

gardenarium napisał(a)

Sobie na szybko rozrysowałam podjazd.Nie wiem, jak Danusia go widzi, pewnie niepotrzebnie sobie tym głowę zawracam. Witek podrzucił fajny pomysł, żeby ścieżkę wejsciową zrobić z leżących krawężników. No to jak tak, to może dobrze by podłogę na ganku wykonać też z krawężników.Tylko rozsypywać je na ścieżce i rozdzielać grysem czy nie?Jestem bardzo ciekawa jak to wyjdzie

Na wszelki wypadek jest jeszcze wór bazaltowego grysu, może go tak między płyty?

Dobrze wyjdzie, ten motyw można powtórzyć przy stawie, nap robiąc przez niego takie przejście ha

Myślałam też właśnie o takiej ściezce ale w trawie, albo łączącej obydwa tarasy i małe oczko
A tu proszę, będę miała stawisko...na rysunku? To musiałoby być coś o rozmiarach tafli conajmniej 1.5 metra na 3.5.
Danuś to upomnijcie się o namiary na grys, zresztą pomacasz, to będziesz wiedziała czy Ci się podoba czy nie.

Joanko, miś jest okupowany albo przez córkę, albo przez kotę.Nie wiem, chyba muszę Ci kupić nowegoDziś rano kota się tuliła do misia, a Maja robiła im zdjęcia

Joanka 16:07, 09 paź 2011

Miałam na myśli takiego trochę większego misia......
myszorek 16:13, 09 paź 2011

Joanka napisał(a)
Miałam na myśli takiego trochę większego misia......

Mój Misio zostaje ze mną, nie ma mowy
Joanka 16:28, 09 paź 2011

anula_wn 17:29, 09 paź 2011

Joanka, no masz swojego misia przecież ! dobrze, ze On tego nie czyta ... chyba
a na ławeczce sobie posieź, bo w przyszłym roku będą kolejki i się nie dopchasz

Myszorek , ogród będziesz miała przepiękny, ehhh ! chyba się wiosny nie mozesz doczekać, co? ale chyba powinnam, Cię odwiedzić przed tą rewolucją, miałam być na koniec lata.... ehhh