Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Kordina 14:32, 23 gru 2024

O pani kochano! Te wianuszki i dekoracje masz przednie, moje gołe wianki ciągle czekają na podwórku, ale za to domowe w formie Pasztety też upieczone i sernik i inne
Za życzenia dziękuję i odwzajemniam
nicol21 23:14, 23 gru 2024

Bardzo fajne wnętrza!!!

Grunt żebyś była zadowolona - fajnie że miałaś pomoc fachową ale super że nie bałaś się zmienić ich koncepcjina to co Tobie pasuje!!!

ja od początku stwierdziłam, że i tak wiem lepiej i działałam sama od początku, choć też miałam kilka sesji z koleżanką, która też lubi takie tematy. Wyszło funkcjonalnie, praktycznie i dla nas z odpowiednim klimatem
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
mrokasia 08:14, 24 gru 2024

Hej Asiu . Cofnęłam się o kilkanaście stron by obejrzeć Krystynowe wnętrza. Czapki z głów! Zdolniacha z Ciebie .
Wesołych Świąt!
Rojodziejowa 21:31, 31 gru 2024

Kordina napisał(a)
O pani kochano! Te wianuszki i dekoracje masz przednie, moje gołe wianki ciągle czekają na podwórku, ale za to domowe w formie Pasztety też upieczone i sernik i inne
Za życzenia dziękuję i odwzajemniam

❤️
Serniczek też był
Rojodziejowa 21:33, 31 gru 2024

nicol21 napisał(a)
Bardzo fajne wnętrza!!!

Grunt żebyś była zadowolona - fajnie że miałaś pomoc fachową ale super że nie bałaś się zmienić ich koncepcjina to co Tobie pasuje!!!

ja od początku stwierdziłam, że i tak wiem lepiej i działałam sama od początku, choć też miałam kilka sesji z koleżanką, która też lubi takie tematy. Wyszło funkcjonalnie, praktycznie i dla nas z odpowiednim klimatem

Cioteczka docenia funkcjonalność. Powolutku i zagospodarujemy resztę.
Rojodziejowa 21:39, 31 gru 2024

mrokasia napisał(a)
Hej Asiu . Cofnęłam się o kilkanaście stron by obejrzeć Krystynowe wnętrza. Czapki z głów! Zdolniacha z Ciebie .
Wesołych Świąt!

Dziękuję Kasiu Tobie też wszystkiego najpiękniejszego!
anpi 22:21, 01 sty 2025

Ale hurtowe przygotowania miałaś na święta! Wianuszki piękne! Inspirujące!
Pozdrawiam noworocznie, życząc wszelkiej pomyślności!
LIDKA 23:15, 01 sty 2025

Asia dekoracje masz piękne.

Dosiego Roku.
ewsyg 10:29, 02 sty 2025

Asiu, wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Asiu, czy ty realizowałaś zamówienie pasztetowe dla całego wojska ?
Rojodziejowa 18:32, 02 sty 2025

anpi napisał(a)
Ale hurtowe przygotowania miałaś na święta! Wianuszki piękne! Inspirujące!
Pozdrawiam noworocznie, życząc wszelkiej pomyślności!

Cieszę się, że wianuszki się spodobały. Te hurtowe ilości to mam po tatusiu Tylko szkoda, że takiego powera nie odziedziczyłam

Dziękuję za życzenia i odwzajemniam!