Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa 10:44, 15 lis 2024

Polon napisał(a)
Wnętrza skradły cały show
Jest mega pięknie, detale takie jak listwy na drzwiach, ten kawałek ryflowanej ściany - no git.
Czy możesz napisać co to za lampa w kuchni? To są cztery punkty w jednym żyrandolu, dwa duże, dwa małe? Bardzo ciekawie to oświetlenie wygląda.
Bardzo fajne akcenty kolorystyczne, uwielbiam też krzesła z podłokietnikami, a często przy stołach w jadalni widzę zwykłe krzesła.
Jedyne rozwiązanie, którego mie rozumiem, a często widzę, są zasłony leżące na podłodze. Może dlatego, że mam psa i zaraz widzę stosy kłaków ozdabiające zasłony

Haha, zasłony będą skracane Na razie czasu brak, a bez zasłon dużo mniej przytulnie, więc wiszą na razie tak

Lampa w kuchni to system listwowy Paulmann. Możesz sobie tam w tą listwę wpinać w zasadzie jaką lampę chcesz, bo są nawet adaptery do dowolnych lamp. My użyliśmy akurat lamp z tego systemu. W kuchni był dziwnie wyprowadzony prąd - na boku belki stropowej. Ten system ma fajne podłączenie, które uratowało sytuację.
Polon 10:53, 15 lis 2024

Aaa - bo często widzę taki styl - zasłony leżące na podłodze i zawsze mnie to zastanawia

Lampy - zaraz poszukam, fajne rozwiązanie
Rojodziejowa 11:33, 15 lis 2024

Wiolka5_7 napisał(a)

Tak
Bardzo fajnie to wygląda,szukam czegoś w tym stylu.
A przy indukcji rozumiem też jest ten laminat?

Dzięki!

Tak, wszędzie to samo.
Strzelę fotkę, jak tam to wygląda

Edit:

Te elementy drewnopodobne jakoś mi zawsze wychodzą na zdjęciu inne. W rzeczywistości usłojenia są mniej wyraźne
Juzia 11:53, 15 lis 2024

Tu jest jakby luksusowo
MagdaLenka 12:37, 15 lis 2024

Polon napisał(a)

Jedyne rozwiązanie, którego mie rozumiem, a często widzę, są zasłony leżące na podłodze. Może dlatego, że mam psa i zaraz widzę stosy kłaków ozdabiające zasłony

Puchate elementy wystroju wnętrz są bardzo na czasie. Twój pies po prostu jest obeznany z aktualnymi trendami.
AgaBoso 13:16, 15 lis 2024

Polon napisał(a)
Aaa - bo często widzę taki styl - zasłony leżące na podłodze i zawsze mnie to zastanawia

Jedni nie lubią pracować a inni zbierają się rok do skrócenia zasłon - ja
Poprzednie leżały tak rok, obecne mają jeszcze 2 miesiące.
Judith 13:28, 15 lis 2024

Polon napisał(a)

Myślę, że to nie tyle taki styl, co oszczędność kasy przy stylizowaniu pokazowych wnętrz - wiesza się zasłonę wypożyczoną ze sklepu i nadmiar materiału układa fantazyjnie na podłodze, żeby ładnie wyglądało .
A w domach tak czasem mamy - jak AgaBoso napisała - bo się do skrócenia nie możemy zebrać . Też tam miałam jakiś czas .
antracyt 13:55, 15 lis 2024

Ja mam zasłony "położone", ale dlatego że mi się tak podoba. Często muszę im dół odkurzać bo psa i kota też mam
Patrycja_KG_Lu 16:22, 15 lis 2024

Polon napisał(a)

Mnie uczyli na kursie, że za krótkie zasłony to jak jak z tymi spodniami w stylu „woda w piwnicy” co kostki widać, chociaż niektórzy je lubią. W domu rodzinnym za to zawsze były takie kończące się 2 cm nad ziemią.
Wiolka5_7 16:29, 15 lis 2024

Rojodziejowa napisał(a)

Tak, wszędzie to samo.
Strzelę fotkę, jak tam to wygląda

Edit:

Te elementy drewnopodobne jakoś mi zawsze wychodzą na zdjęciu inne. W rzeczywistości usłojenia są mniej wyraźne

Extra!
Normalnie poodbną kuchnie planuję
Już zapisałam namiar na materiał,dzięki Asia!
Piękna kuchnia