Ano, Kanzan, a nawet dwie Naoglądałam się u Bawarki i wreszcie mam swoje. Brakowało mi kwitnących drzew, chocisż mam sporo zwykłych owocowych. Kwieciste Kanzan będa pewnie dopiero za kilka lat, ale od czegoś trzeba zacząć Rozumiem, że masz
A powiedz mi ile u Ciebie zajmuje miejsca - bo odtego sporo zależy Wymiary kępy i z kwiatostanem jak wyglądają? Bo wiem, że chcę, ale nie do końca wiem gdzie
A jednak. Mi chodzi po głowie piąć powojnik po jednym lilaku, który jest bardzo dzieny, bo bardzo łysy. Kwitnie ładnie, ale w ogóle nie ma liści. Nie wiem czy to jest w ogóle dobry pomysł, ale chciałam czymś przykryć te suche badyle.
Poszłam do Ciebie zobaczyć. He tej, jest super! A czy ona u Ciebie jest szczepiona wysoko na pniu? Moja ma trzy gałęzie długie,mniej więcej od wysokości kolan i jeden główny pieniek. To jest jakaś inna forma drzewka?
Czy już powinny wychodzić listki zawilców jesiennych? Bo u mnie się w tym miejscu gdzie powinny być nic nie dzieje. Jeśli mi zaginęły to już powinnam sadzić kłącza teraz, żeby były na jesień?