Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na huśtawce miło płynie czas...

Na huśtawce miło płynie czas...

MirellaB 12:46, 23 kwi 2017

Rozumię, bo mi też nie wychodzi.
Napisz czy posadziłaś?
_Martini_ 15:09, 23 kwi 2017

Nie sadziłam. Nie mogę się zdecydować. Podoba mi się nasadzenie LG z ChFSh, ale to już najwyższa szkoła jazdy. Dodatkowa trudność, to brak brzóz, które tam mają być. Za to wczoraj zdjęłam kamień z boku domu i przeniosłam w inne miejsce. Placyk powoli powstaje, a raczej rodzi się w bólach, jeszcze się nie nadaje do pokazania. No i mam zawiechę z tymi bukszpanami. Rozmyślam, żeby jednak kupić małe sadzonki i zrobić tę obwódkę jak trzeba.
gosika67 20:31, 23 kwi 2017

Zakupy widzę niczego sobie, ładne duże sadzonki, gdzie zamawiałaś, napisz mi jak możesz na priv.Śmiałek co to jest za roślina? Poznałam barwinka, orliki i lawendę. Co masz jeszcze w tym kartonie?
jolanka 20:52, 23 kwi 2017

Ja też bym chciała tak lekko, naturalnie jak na wystawie. A jak przychodzi co do czego to i tak jest....jak zwykle

Martyna, co Ty tam kombinujesz, dom rozbierasz?
Figielka 21:05, 23 kwi 2017

Witam ,wpadłam z rewizytą, Wiadomość na priv.
_Martini_ 21:22, 23 kwi 2017

gosika67 napisał(a)
Zakupy widzę niczego sobie, ładne duże sadzonki, gdzie zamawiałaś, napisz mi jak możesz na priv.Śmiałek co to jest za roślina? Poznałam barwinka, orliki i lawendę. Co masz jeszcze w tym kartonie?

Śmiałek to taka trawka, nie masz? Gosia, przecież Ty wszystko masz jeszcze są tam dzwonki, przetacznik, aster, trzykrotka, carex the beatles, bodziszek. No i tak dumam jak to posadzić, bo nie wszystko rozplanowałam. Bardzo jestem ciekawa jak u mnie przyjmą się dzwonki. Uwielbiam je na zdjęciach.
_Martini_ 21:29, 23 kwi 2017

jolanka napisał(a)
Ja też bym chciała tak lekko, naturalnie jak na wystawie. A jak przychodzi co do czego to i tak jest....jak zwykle

Martyna, co Ty tam kombinujesz, dom rozbierasz?

No właśnie, bym chciała lekko, a wyjdzie mi pewnie jakaś koopa i będę za rok przesadzać. Ale co tam, ja się uczę na doświadczeniach
Domu nie rozbieram, ale energia mnie juz tak rozwala, a nie mam jak spożytkować i takie sobie prace wymyślam. Pielić nie mogę, bo coś tam zasiałam i jeszcze siewek nie widzę.
_Martini_ 21:41, 23 kwi 2017

Figielka napisał(a)
Witam ,wpadłam z rewizytą, Wiadomość na priv.

Super! Już odp
Ewik 22:22, 23 kwi 2017

Smiałek z brzozami , jak dla mnie pasuje
MirellaB 22:39, 23 kwi 2017

A mi już się nie chce przesadzać. Staram się od razu sadzić na miejsce docelowe

Dobrze przemyśl i zaoszczędź sobie podwójnej roboty