Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » NewLife w ogrodzie

NewLife w ogrodzie

LyraBea 10:49, 29 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Beatko, powiem tylko tyle: miśki może i nie cięte, nie ugładzone, ale piękne Niech zdrowo rosną
Miśki śliczne. Część ładnie cięta, część widać, ze rosła w zagęszczeniu, gdzie nie wszędzie słońce padało, ale powinno być dobrze. Byleby się tylko przyjęły.... Dziękuję Matko Chrzestna mojego cisowego żywopłotu. Zawsze będzie mi się kojarzył z Tobą PO moich możesz przeprowadzić symulację, jak będą wyglądać Twoje w niedługim czasie i jeszcze piękniej prowadzone od początku pod czujnym Twym okiem.
LyraBea 10:51, 29 paź 2016

Makusia napisał(a)
Beti patrzę na te zdjęcia i powiem Ci, że jednak zmieniam zdanie- powinnaś 25 na d..e dostać! Taki ogród! KOBIETO! Wyprowadź ten pesymizm, bo to aż grzech! Cudnie u Ciebie!!!!!

PS. A siniaków współczuję i mam nadzieję, że na siniaków się skończyło, a dzisiaj już podjęłaś walkę z misiaczkami Ten samotny jeździec wygląda super- gęsty, duży- rewelacja !
Ale ze mnie grzesznica
25 na de...Brutalna! A może jakiś mały masaż? Plisssssss
LyraBea 10:52, 29 paź 2016

Kawa napisał(a)
Beatko piękna ta Twoja rabata
mam nadzieję że się za bardzo nie potłukłaś
miśki ładne bardzo takie rozkrzewione
słoneczka życzę i więcej optymizmu
Kawki właśnie potrzeba mi bylo z rana. Od razu humor lepszy. No i dodatkowo potęguje dobry nastrój myśl, że dzisiaj nie muszę wychodzić do ogrodu hahahahaha. Pozdrawiam Kawko
LyraBea 10:58, 29 paź 2016

frezja napisał(a)

Posyłam trochę ładnej pogody...u mnie 13 stopni i wszelkie prace domowo-ogródkowe gnają..wiadomo, słoneczko działa cuda. Fajna rabatka cisowa powstaje i ciekawi mnie, co będzie w jej tyłach.
Zazdroszczę ładnej pogody. Obserwuję prognozy pogody i są rejony, w ktorych macie piękną złotą jesień, ktorej w moim rejonie mi tak brakuje.
Iwk4 napisał(a)

W jej tyłach warzywmik.

Beatko, u mnie też pada. Chciałam skończyć cebulowe, ale to może poczekać. Cisy nie bardzo.
Może M pomoże ci?

Trzymam kciuki, by niebo przestało płakać, a lepiej podlało wszystko już jak posadzisz

Oj podlewa i to z krótkimi przerwami.
Dokladnie, na tylach będzie warzywnik, ale od strony trawnika chodzi mi po glowie rabata różana...Kiedyś, jak mi się nie zmieni.
LyraBea 11:04, 29 paź 2016

Wczoraj po skończonej robocie pokazało sie słoneczko...Dobry znak. Zywopłot posadzony.
I już od ulicy część z warzywnikiem lekko zakryta, i o to chodziło...

Przepraszam, jeśli nie na wszystkie wasze słowa odpisałam. Muszę pędzić do kuchni. Robota czeka.
Macham serdecznie.
AsiaK_Z 12:15, 29 paź 2016

Becia, wyszło pięknie
tulucy 12:26, 29 paź 2016

Pięknie, świetna robota i dobrze, że potem godnie uczczona, dla powodzenia i zdrowia konkretne te cisy, ładne będzie piękny żywopłot.
Psiamama 13:08, 29 paź 2016

LyraBea napisał(a)
Odśmiecham się prawie znad morza. Dzisiaj wietrznie, popaduje, ale słoneczko ładnie świeci. Złapię w siatkówkę trochę światła. Fototerapia wskazana. Chociaż tyle.

Złapać w siatkówkę trochę światła jak to ładnie powiedziane. Zapożyczam
Margerytka40 13:20, 29 paź 2016

Beatko , podziwiam Cię za Twój perfekcjonizm i upór w ogrodzie . Efekty widać gołym okiem . Ciski piękne .
mirkaka 21:24, 29 paź 2016

Sporo miejsca zostawiłaś na ten warzywniak. Czy ten pas trawy między cisami a obecnym warzywniakiem zostawisz ? Pomysł z rabatą różaną bardzo mi się podoba. Będzie cudnie
Ja mam taki silny ogrodowy wstręt do roboty że nie mogę się zmusić żeby jednego powojnika w doniczce posadzić do gruntu. Ty znów wykonałaś ogrom prac Gratulacje