LyraBea
10:13, 27 paź 2016

Dzień dobry Aniu, bardzo mądre słowa. Nie lubię spacerów. Dla mnie kojarzą się z bezcelowym kręceniem się w kółko i stratą czasu. Mój psiak zmusza mnie czasem do wyjścia za bramę na 5 minutówkę i to tyle. Taki ze mnie beznadziejny przypadek.
Dziękuję za słowa otuchy i uznania dla mojej pracy. Mój mąż od razu mi powiedział, że on by się za to nie zabrał. W ogóle u nas była taka sprawa, że kupiliśmy dużą działkę tylko dlatego, że ja chciałam ogród. On nie chciał. Dlatego reguły są jasne i przejrzyste. On daje niemałą kasę a ja mam ogarniać jak chcę. Jak skończy sie ogród zajrzę do Ciebie na dłużej, bo teraz tylko jak po ogień wpadłam i widziałam Twoją zabawę w projektowanie, której nie rozumiem
No i akcję sadzenia cisów podglądnęłam. Dzisiaj czeka mnie to samo i nawet chandra chwilowo zarzucona precz dzięki malutkim miśkom, które dzisiaj mają do mnie dotrzeć.
Dziękuję za pozytywne fluidy. Dotarły
Dziękuję za słowa otuchy i uznania dla mojej pracy. Mój mąż od razu mi powiedział, że on by się za to nie zabrał. W ogóle u nas była taka sprawa, że kupiliśmy dużą działkę tylko dlatego, że ja chciałam ogród. On nie chciał. Dlatego reguły są jasne i przejrzyste. On daje niemałą kasę a ja mam ogarniać jak chcę. Jak skończy sie ogród zajrzę do Ciebie na dłużej, bo teraz tylko jak po ogień wpadłam i widziałam Twoją zabawę w projektowanie, której nie rozumiem

Dziękuję za pozytywne fluidy. Dotarły