Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » NewLife w ogrodzie

NewLife w ogrodzie

LyraBea 13:37, 21 maj 2016

Margo napisał(a)
Beatko, mój ogród do obejrzenia jedynie na żywo - zapraszam
Pomysł Ewy bardzo dobry
Po dzisiejszych pracach w ogrodzie stwierdziłam że mam nadwyżki żurawki Lime Marmolade i carexy Ice Dance. Byłbyś zainteresowana ?
Tak tak tak! Nie wiem jak to się stalo ale moj poprzedni post gdzies zaginął a od razu ochoczo sie ucieszyłam. Jesli tylko ich nie mam to bede wdzieczna. A moze wymianka na jakies moje?
Ewa777 15:10, 21 maj 2016

Beatko, jak widzę ile wczoraj pracy wykonałaś to aż oczom nie wierzę. Nie szarżuj, dbaj o siebie
dominika_ 17:39, 21 maj 2016

Kurczę pełen szacunek dla Ciebie kobieto za pracowitość. Pewnie motywacja doskonała, za 8 tys. jak nakupisz roślin to ogród będzie się pięknie prezentował
Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka życzę
LyraBea 17:48, 21 maj 2016

Dzisiaj zaopatrzyłam się w materiał. Coś sobie zmontuję przy okazji, gdy już nie będę miała siły chodzić w zaprzęgu

O takim :

Posadziłam dzisiaj pory i seler. Jeszcze jedna grządka do wypielenia, reszta ogarnięta. Nieśmiało podeszłam do tematu warzywnika i to moje nieśmiałe początki.
LyraBea 17:55, 21 maj 2016

dominika_ napisał(a)
Kurczę pełen szacunek dla Ciebie kobieto za pracowitość. Pewnie motywacja doskonała, za 8 tys. jak nakupisz roślin to ogród będzie się pięknie prezentował
Pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka życzę

Dziękuję. Muszę działam, bo mnie zima zastanie
No tak za bardzo tych 8 tyś na ogród nie będzie. Nie miałam na firmę, nie mam na rośliny, ale mąż już mi obiecał pół tej kwoty. Jak dodam do tego, co przemycę, to już się cieszę na małe kroczki.
elmagra 18:00, 21 maj 2016

Wow. Nawet połowa tej kwoty to dla mnie abstrakcja. Połowa z twojej połowy to w przybliżeniu mój limit - zniknął w zastraszającym tempie bo przecież 100 szmaragdow nie było za darmo... jesienią ciąg dalszy.
LyraBea 18:01, 21 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Beatko, jak widzę ile wczoraj pracy wykonałaś to aż oczom nie wierzę. Nie szarżuj, dbaj o siebie

Czasem nie mam umiaru. Do upadłego. Albo szaleje po ogrodzie, albo siedzę po szyję zakopana w dole psychicznym. Cała ja
elmagra 18:13, 21 maj 2016

LyraBea napisał(a)

Czasem nie mam umiaru. Do upadłego. Albo szaleje po ogrodzie, albo siedzę po szyję zakopana w dole psychicznym. Cała ja

Beata, dołom mówimy stanowcze NIE. To już lepiej szalej ogrodowo.
LyraBea 18:14, 21 maj 2016

elmagra napisał(a)
Wow. Nawet połowa tej kwoty to dla mnie abstrakcja. Połowa z twojej połowy to w przybliżeniu mój limit - zniknął w zastraszającym tempie bo przecież 100 szmaragdow nie było za darmo... jesienią ciąg dalszy.

Wiem Elu, wszyscy tu wiemy, ile kosztują roślinki. Ja muszę jeszcze tuj dokupić, bo nie na cale ogrodzenie wystarczyło. Ty kupiłaś troszkę większe to i na pewno więcej kosztowały.
Ania to sobie piękne okazy sprawiła. Od razu będzie widać z daleka a nie jak u mnie, przez lornetkę
Ewa777 18:56, 21 maj 2016

LyraBea napisał(a)

Dziękuję. Muszę działam, bo mnie zima zastanie
No tak za bardzo tych 8 tyś na ogród nie będzie. Nie miałam na firmę, nie mam na rośliny, ale mąż już mi obiecał pół tej kwoty. Jak dodam do tego, co przemycę, to już się cieszę na małe kroczki.

Brawo Beatko, to już nie będziesz się smucić, jak masz takie perspektywy Cieszę się razem z Tobą

A sprzęt do zaprzęgu rzeczywiście masz nie lada! Jak Ty sobie z tym radzisz?