Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » NewLife w ogrodzie

NewLife w ogrodzie

LyraBea 16:37, 06 cze 2016

Szerszy widok na moją "oryginalną" rabatkę pod tytułem "wszystko się zmieści jak się ładnie popieści"
Tu widać, jak długa jest działka. Posadzonych tuj pod płotem sąsiada bez lornetki się nie dojrzy
Moja Niunia, która jest z nami od marca odnalazła się u nas bez problemu.
Nieważne, że wejście nie wykończone. Jakiś element dekoracyjny musi być
LyraBea 16:42, 06 cze 2016

Iwk4 napisał(a)
Beatko, miło cię było poznać u Ewy. Następnym razem na spotkanie musisz zabrać męża. Może się zarazi pasją.
W lipcu, 16 zapraszam do mnie. Wiem, że to dalej niż do Ewy, ale co tam.

Iwonko :*
Baaaaaaardzo dziękuję za zaproszenie. Oj chciałabym zobaczyć Twój ogród na żywo! Gdy będzie bliżej lipca to dam znać, jak u mnie z czasem. Niestety mąż dopiero w połowie sierpnia do domu zawita, więc kolejna impreza pewnie go ominie.
LyraBea 16:44, 06 cze 2016

ren133 napisał(a)

Pamiętam to wspaniałe uczucie Wiem jak widok wschodzącej trawki potrafi cieszyć To teraz życzę Ci dużo deszczyku zero burz Pięknie będzie

ren133
Macham do Ciebie w powitaniu. Chyba Cię jeszcze nie gościłam. Serdecznie witam więc.
Luuubię burze, więc mogą sobie być. Byleby nawałnic nie było, ale u mnie to nawet na kroplę deszczu się nie zapowiada, więc o burzy mogę tylko pomarzyć...
17:38, 06 cze 2016
pracowitość podziwiam,też tyrałam i dalej nieżle haruję,ale ty masz o wiele większy obszar do tzw.przeorania
nie poddawaj się,jesteśmy z Tobą
P.S.A jakiś man do pomocy ?duży obszar masz,ciężka fizyczna praca
dom piękny
Rumianka 17:39, 06 cze 2016

Cieszę się, że miałyście takie fajowe spotkanko, ale jednocześnie mi smutno, że nie byłam tam z Wami...Wreszcie zawiązała się grupa pomorska...Myślę, że będzie okazja w tym sezonie jakoś się skrzyknąć na ogrodowisko w realu...Doczytałam u Ciebie, że 16 lipca zaprasza Cię Iwonka...Trawnika bujnego gratuluję, gdyż to zasługa Twoich niezmordowanych pleców...Niech rośnie cały czas zielonym do góry...
Flower1 20:20, 06 cze 2016

LyraBea napisał(a)
Szerszy widok na moją "oryginalną" rabatkę pod tytułem "wszystko się zmieści jak się ładnie popieści"
Tu widać, jak długa jest działka. Posadzonych tuj pod płotem sąsiada bez lornetki się nie dojrzy
Moja Niunia, która jest z nami od marca odnalazła się u nas bez problemu.
Nieważne, że wejście nie wykończone. Jakiś element dekoracyjny musi być

Beata pięknie masz! co za piekny dom! Jak skończysz ogród to bedzie jak w raju dosłownie tyle przestrzeni,u mnie sasiad na każdym kroku )
BasiaLT 20:44, 06 cze 2016

Trawka świetnie rośnie. Działka faktycznie ogromna i jest przy niej co robić. Masz śliczne doniczki.
Joku 21:34, 06 cze 2016

Bardzo podobają mi się twoje donice. Bardzo pasuje ich kolor do czerwieni pelargonii i srebrnych listków (zapomniałam nazwy, Sebek tego szukał). No i ta sympatyczna mordka w parterze.
Twój trawnik rośnie szybko. Oj, pamiętam jak mnie cieszyła moja pierwsza trawa. I pierwsze koszenie kosiarką.
Margo 22:16, 06 cze 2016

Kompozycje donicowe wyszły rewelacyjnie
Trawka miodzio, tylko deszcz by się przydał to by rosła jak szalona
Zana 22:26, 06 cze 2016

Ależ masz cudne naparstnice! I koty absolutnie też! I tę różę na tle muru! Wiedziałam, że ona będzie pięknie wyglądała.
I dobrze, że wytargałaś lustrzankę

A tuje nie tylko bez lornetki, ale nawet bez okularów dojrzałam więc uprasza się nie kokietować, że pani niby taka skromna