Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » NewLife w ogrodzie

NewLife w ogrodzie

LyraBea 10:10, 04 cze 2016

Zana napisał(a)
Beatka, piękne kadry kwitnących. Pokaż te czerwone róże na tle muru w szerszym ujęciu. Muszą na tle tej kamiennej ściany wyglądać cudnie!
I jak zwykle pełen szacun dla Twej harówki!!! Tylko się nie przeforsuj, już się zaczynam o Ciebie martwić!
Anula, rozyczka maciupka, wiec z tym szerszym kadrem moze byc problem. Jak otworzy paczki, to pstrykne szerzej. Zapomnialam juz, jak sie z lustrzanka po ogrodize lata
Wczoraj sie oszczedzalam, dzisiaj tez bede, jutro niedziela, wiec 3 dni laby a od poniedzialku od nowa. Tylko musi popadac, bo juz sie z taka ziemia pracowac nie da
Marga 21:52, 04 cze 2016

Śliczna trawka! Podziwiam i zazdroszczę. Ja się w maju z przygotowaniem trawnika nie wyrobiłam , ale przynajmniej wszystko przekopałam Za kilka dni też posieję.
Piękne masz kwitnące kwiatuchy
BasiaLT 22:07, 04 cze 2016

Trawka super i inne roślinki również. Twoja ciezka praca przynosi efekty.
Joku 22:12, 04 cze 2016

Mam nadzieję trawka nieco podrosła przez dzisiejsze popołudnie . Cieszę się bardzo że mogłam poznać tak sympatyczną i pełną humoru osobę.
mirkaka 07:37, 05 cze 2016

Bardzo się cieszę że Cię poznałam, zadziwiłam się jak zobaczyłam że jesteś delikatną osóbką a zaprzęgasz się do palety. Pełna dowcipu i wesoła dziewczyna z Ciebie.
Anusia 08:34, 05 cze 2016

Beata jesteś wulkanem energii Miło było Cię poznać, Twoje opowieści i walki z ugorem w ogrodzie na długo pozostaną w mojej pamięci. Jeszcze dzisiaj uśmiecham się do siebie jak sobie przypomnę. Pozdrawiam i ściskam z Żuław
LyraBea 10:54, 05 cze 2016

Marga napisał(a)
Śliczna trawka! Podziwiam i zazdroszczę. Ja się w maju z przygotowaniem trawnika nie wyrobiłam , ale przynajmniej wszystko przekopałam Za kilka dni też posieję. Piękne masz kwitnące kwiatuchy
Dziękuję Marga z odwiedzinki i pozytywne słowa. W zeszłym roku pierwszy trawnik posiałam w ostatnie dni czerwca i naprawdę przepięknie, szybko się zazielenił. Kolejny we wrześniu też sobie jakoś radzi, więc każdy czas jest dobrym czasem na założenie trawnika.
U mnie jeszcze sporo do obsiania, więc dalej będę walczyć o zielony dywan u mnie i to nie koniec historii trawnikowej
BasiaLT napisał(a)
Trawka super i inne roślinki również. Twoja cięzka praca przynosi efekty.
Dziękuję. To prawda, w ogrodzie każdy trud zostaje doceniony a widok kwitnącej zieleni odwdzięcza każdy trud. Dlatego tak przyjemnie się pracuje w ogrodzie, nawet, gdy ta praca jest naprawdę ciężka.
Joku napisał(a)
Mam nadzieję trawka nieco podrosła przez dzisiejsze popołudnie . Cieszę się bardzo że mogłam poznać tak sympatyczną i pełną humoru osobę.
Podrosła i dzisiaj znowu i znowu. Jak ja kocham takie sytuacje Miło było się z Tobą na żywo zobaczyć. Mam nadzieję, że będzie takich więcej
mirkaka napisał(a)
Bardzo się cieszę że Cię poznałam, zadziwiłam się jak zobaczyłam że jesteś delikatną osóbką a zaprzęgasz się do palety. Pełna dowcipu i wesoła dziewczyna z Ciebie.
Dowcip to ja raczej tępy mam. No chyba, że sama prawda. Jest tak dużo roboty, tak czasem ciężko, że aż śmiesznie. Sama z siebie mam polewkę codziennie. A że śmiech to zdrowie, to sobie dostarczam powodów do śmiechu ile się da. Ja również cieszę się, że poznałam Cię i Twojego Męża osobiście. I też mam nadzieję na więcej kiedyś tam.
Anusia napisał(a)
Beata jesteś wulkanem energii Miło było Cię poznać, Twoje opowieści i walki z ugorem w ogrodzie na długo pozostaną w mojej pamięci. Jeszcze dzisiaj uśmiecham się do siebie jak sobie przypomnę. Pozdrawiam i ściskam z Żuław
Mam nadzieję, że za jakiś czas walka z ugorem zostanie przeze mnie zwyciężona i pozostaną po niej tylko opowieści i wspomnienia, ale to jeszcze długa droga a tym czasem pozostaje mi powalczyć jeszcze trochę i ciut
Margo 16:11, 05 cze 2016

Beatka, fajnie było Cię znów spotkać .
Bluszcz "siedzi" w wiaderku z wodą, a ja dziś nie mam siły na dalsze kopanie.
Dziękuję bardzo, no i mamie też podziękuj i przekaż pozdrowienia
Flower1 18:14, 05 cze 2016

Beatko bardzo miło było Cie poznać osobiście ,Twoje muffinki zrobiły furrore!Naprawde zdolniacha z Ciebie
AnnaCh 22:54, 05 cze 2016

Beata, byłam wcześniej, ale nie pisałam. Cieszę się razem w Tobą z kolejnego rosnącego zielonego kawałka
No i widziałam Cię na zdjęciach u dziewczyn. Super laska jesteś