Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » NewLife w ogrodzie

NewLife w ogrodzie

anka_ 12:48, 14 lip 2016

LyraBea napisał(a)
... ale tą żurawinką to mnie zastrzeliłaś konkretnie. Wygooglowałam sobie, poczytałam i cudo. W życiu (a nawet i po nim) bym nie wpadła na tego typu roślinę sama. Jak dobrze mieć w Orgodowisku Toszkę
A jaką piękną żurawinę ma Toszka u siebie.... rośnie na kwaśnej rabacie razem z azaliami i innymi kwasolubami tworząc wspaniały dywanik.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
LyraBea 12:51, 14 lip 2016

BasiaLT napisał(a)
Trawnik po prostu boski Pięknie wyszło. Tylko stać na tarasie i podziwiać.
Aż musiałam sobie poszukać własnego wpisu sprzed 2 miesięcy. Znalazłam na 25 stronie. Wtedy widok z okna tarasowego przygnębiał...
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/112/1124508/original.jpg
LyraBea 12:52, 14 lip 2016

anka_ napisał(a)
A jaką piękną żurawinę ma Toszka u siebie.... rośnie na kwaśnej rabacie razem z azaliami i innymi kwasolubami tworząc wspaniały dywanik.
Ech... żebym jeszcze wiedziała, gdzie Toszkowego ogrodu szukać... ;(
Makusia 13:14, 14 lip 2016

Beata Toszka nie ma swojego wątku, ale fotki z ogrodu swego wstawia np. u Anbu, u mnie też jest fotka Klona Katsuro
Toszkę trza regularnie śledzić Już jej stalkingiem groziłam
anbu 13:17, 14 lip 2016

anka_/Ania to się ma dobrze, bo była i widziała ogród Tochy na żywo
LyraBea 13:18, 14 lip 2016

Makusia napisał(a)
Beata Toszka nie ma swojego wątku, ale fotki z ogrodu swego wstawia np. u Anbu, u mnie też jest fotka Klona Katsuro
Toszkę trza regularnie śledzić Już jej stalkingiem groziłam
Nie, no to wszystko wyłapuję. No chyba nie wierzysz, że ja bym wytrzymała bez Waszych ogrodów, co? Ale Ania tak napisala, że myślałam, że Toszka gdzieś się chowa jeszcze ze swoim ogrodem poza tymi zdjęciami , co u Was można podejrzeć
LyraBea 13:18, 14 lip 2016

anbu napisał(a)
A widzisz.....
anka_ 13:22, 14 lip 2016

Co do żurawiny to Iwonka pokazywała https://www.ogrodowisko.pl/watek/3308-zurawina Choć zdjęcia nawet w nikłym stopniu nie oddają wyglądu w realu.

anbu napisał(a)
Masz rację Aniu, miałam to szczęście być w ogrodzie Toszki. I powiem wam, że rabata kwaśna to poprostu marzenie.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Ewa777 14:16, 14 lip 2016

Beatko, widok z okna już na pewno cieszy Zielono się zrobiło
U mnie pada dziś cały dzień
Basiula 14:48, 14 lip 2016

Piękny widok z okna!
Bardzo piękny