Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 11:06, 07 wrz 2017

Aniu, no sama widzisz: skończyło się planowanie u Ciebie, muszę sobie radzić jak się da

Kami, Ewciu - potwierdzam, że przywrotnik alpejski na żywo robi równie zachęcające wrażenie jak na zdjęciach. U Toszki od razu zwrócił moją uwagę, a wiadomo, że konkurencję miał poważną

Aniu, Kasiu - Wy przynajmniej próbowałyście wrzucać z telefonu: ja jeszcze nawet nie podchodziłam do tego tematu

Co tu więcej napisać... Pada...
Monka 11:57, 07 wrz 2017

Asia Ty to masz pełne ręce roboty chyba pół forum ma Twoje plany i dobrze bo takie osoby jak ja bardzo tego potrzebują BRAWO TY
makadamia 12:09, 07 wrz 2017

Tiaaa,
a ja właśnie myślę, żeby ograniczyć swoje dyktatorskie zapędy, bo widzę powtarzający się motyw: włażę takiej biednej nowicjuszce forumowej do wątka, każę mierzyć i rysować, zalewam rysunkami, z których mało kto co rozumie, więc inni "doradzacze" się wykruszają, a właścicielka ogrodu czuje się tak przytłoczona moimi pomysłami, że po chwili znika z forum.

Monka 12:13, 07 wrz 2017

To się nazywa siła sugestii masz moc
zoja 12:14, 07 wrz 2017

makadamia napisał(a)
Tiaaa,
bo widzę powtarzający się motyw: włażę takiej biednej nowicjuszce forumowej do wątka, każę mierzyć i rysować (...)

w tym jesteś okropna
Monia81 12:26, 07 wrz 2017

Asiu no coś TY uważam, że z takich rad to warto korzystać i z takiej burzy pomysłów, bardzo się cieszę, że dla mnie czas wtedy znalazłaś też biegałam, też mierzyłam, kółka robiłam, no i wcale mnie nie wystraszyłaś...
Margerytka40 12:38, 07 wrz 2017

Ja tam nie wystraszyłam się Twoich planów u mnie Asiu i jak do tej pory nie uciekłam,nawet mi to przez myśl nie przeszło. Były momenty przytłoczenia i mętliku myśli ale najważniejsze jak myślę jest,żeby obdarowywany planem dojrzał do określenia jaki ten swój ogród chce ,jak go widzi i co mu w duszy gra i starał się dopasować plan do wizji. Bez tego trudno ruszyć dalej . Ja tam jestem szczęśliwa,że mieszasz,drążysz i rób tak dalej. Szczęściarze,którzy skorzystają
JoannaDe 12:40, 07 wrz 2017

AniMa napisał(a)

Dziękuję za informacje. Właśnie mi się tak dzieje na komórce i tablecie... Nie mogę zdjęć wgrywać...no...

Też tak mam na komórce. Przeważnie cofam stronę i próbuję jeszcze raz. Czasami udaje się dopiero za 3.4.razem.
JoannaDe 12:44, 07 wrz 2017

makadamia napisał(a)
Tiaaa,
a ja właśnie myślę, żeby ograniczyć swoje dyktatorskie zapędy, bo widzę powtarzający się motyw: włażę takiej biednej nowicjuszce forumowej do wątka, każę mierzyć i rysować, zalewam rysunkami, z których mało kto co rozumie, więc inni "doradzacze" się wykruszają, a właścicielka ogrodu czuje się tak przytłoczona moimi pomysłami, że po chwili znika z forum.

Ty się nie ograniczaj tylko wpadaj do mnie. Proooszę

Ja uwielbiam Twoje zasypywanie potrzebująch inspiracjami z pinta.Serio serio. Nic tak do mnie nie przemawia jak zdjęcie.

Ps. To dzięki Tobie poznałam pinteresta. Pamiętam jak na innym forum napisałaś o takiej wirtualnej tablicy. Jak ja to pierwszy raz zobaczyłam to utknełam na godziny
iwka 12:48, 07 wrz 2017

makadamia napisał(a)
Tiaaa,

haha to ja zapraszam do siebie twarda sztuka jestem i tak łatwo nie znikam