Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 11:26, 29 lis 2017

To aż tyle jest tych programów?
Ja nie wiem, bo nie oglądam prawie w ogóle telewizji
(za to namiętnie oglądam filmy i serialne w necie)
DorKa 11:54, 29 lis 2017

makadamia napisał(a)
To aż tyle jest tych programów?
Ja nie wiem, bo nie oglądam prawie w ogóle telewizji
(za to namiętnie oglądam filmy i serialne w necie)

zdziwiłabyś się ile tego jest Ja nałogowo oglądam wszystkie wnętrzarskie programy (oprócz ogrodowych oczywiście )
makadamia 11:58, 29 lis 2017

NO to przyznam się, że ja tych polskich wersji zagranicznych programów nie trawię.
Swego czasu oglądałam Candice Olson i takich dwóch brytyjskich gejów (uroczych).

U nas niestety budżety inne i to strasznie widać...
Pszczelarnia 12:04, 29 lis 2017

A ja ciągle przedwiośnie sobie oglądam u Monthy Dona i innych.

Pomarancza 13:10, 29 lis 2017

Macham!
Wnętrzarskie klimaty uwielbiam! Jak dla mnie, to nawet tu mogłybyśmy rozkminiać wnętrza, ale chyba by nas Szefowa wyrzuciła . Ty planujesz remont, a ciągle nie skońvzyłam się urządzać, choć już trzy lata mieszkam .
makadamia 13:21, 29 lis 2017

Pszczelarnia napisał(a)
A ja ciągle przedwiośnie sobie oglądam u Monthy Dona i innych.

Przywołujesz?

Pomarancza napisał(a)
Macham!
Wnętrzarskie klimaty uwielbiam! Jak dla mnie, to nawet tu mogłybyśmy rozkminiać wnętrza, ale chyba by nas Szefowa wyrzuciła . Ty planujesz remont, a ciągle nie skońvzyłam się urządzać, choć już trzy lata mieszkam .

Już trzy? Kochana, ja od ośmiu lat mieszkam w chałupie co ciągle "in progress" jest. I postawiłam w końcu ultimatum mężowi, bo chciałabym już przestać się wstydzić, jak zapraszam znajomych
eVka 14:06, 29 lis 2017

makadamia napisał(a)
Elinko - u Ciebie już napisałam, a wszystkim odwiedzającym macham serdecznie.
U mnie ogród śpi, to i wątek śpi, a ja myślę nad remontem domu.
Poszłabym na jakieś forum wnętrzarskie, ale dwa, na których bywałam, są kompletnie uśpione. Czy wszyscy się przenieśli na jakieś inne, którego nie znam? Czy może Polacy już tak porośli w piórka, że projektantów zatrudniają i nie muszą się męczyć na forach?

Oj uwielbiam projektować swoje wnętrza, zazwyczaj rok rysuję rysuję a potem wykonuję ku rozpaczy eMa
Danusia możeby się zgodziła na osobny wątek wnętrzarski hehe
Dzięki za rady u mnie
Lulilaj 14:22, 29 lis 2017

Widzę, że tematy remontowe
W tym roku minęło nam trzy lata od przeprowadzki.
Salon mam już odnowiony, przydałby się remont kuchni (łącznie ze zmianą pięknych kremowych, satynowych płytek, których nie mogę się domyć i oczywiście mebli, a przynajmniej frontów).
No ale tłumaczę się tym, że mieliśmy tylko trzy miesiące na wykończenie domu i wiele decyzji (łącznie z czarnymi płytkami pod prysznicem) było podjętych pod wpływem chwili...
makadamia 15:00, 29 lis 2017

effka napisał(a)

Oj uwielbiam projektować swoje wnętrza, zazwyczaj rok rysuję rysuję a potem wykonuję ku rozpaczy eMa
Danusia możeby się zgodziła na osobny wątek wnętrzarski hehe
Dzięki za rady u mnie

Danusia zdaje się ma wystarczająco dużo kłopotów z ogarnięciem tematów ogrodowych - wnętrzarskich już chyba nie potrzebuje

Choć ja osobiście, przyznam się, z chęcią bym powitała taki dział
makadamia 15:01, 29 lis 2017

Lulilaj napisał(a)
Widzę, że tematy remontowe
W tym roku minęło nam trzy lata od przeprowadzki.
Salon mam już odnowiony, przydałby się remont kuchni (łącznie ze zmianą pięknych kremowych, satynowych płytek, których nie mogę się domyć i oczywiście mebli, a przynajmniej frontów).
No ale tłumaczę się tym, że mieliśmy tylko trzy miesiące na wykończenie domu i wiele decyzji (łącznie z czarnymi płytkami pod prysznicem) było podjętych pod wpływem chwili...

Ooo, to jeden z moich problemów
Bo że podłogę i drzwi trzeba wymienić, to nie ulega wątpliwości, ale jak wytłumaczyć eMowi, że trzeba zmienić kuchnię (to samo co i u Ciebie: podłoga i fronty), którą sama wymyślałam te 8 lat temu?