Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

makadamia 11:37, 12 wrz 2018

Trzymaj mocno, bo wchodzimy w decydującą fazę
Zana 11:40, 12 wrz 2018

To może wezmę urlop na żądanie
DorKa 11:41, 12 wrz 2018

czekamy na fotki, koniecznie
makadamia 11:59, 12 wrz 2018

Aniu, chcesz pomóc przy malowaniu? Bardzo by się przydało, bo właśnie się okazało, że ja nie mogę wziąć urlopu, a zamierzałam

Dorka, remont się za chwilę skończy ale zanim dojdziemy do etapu zdjęciowego...
Zana 12:02, 12 wrz 2018

O malowanie to moja specjalność. Aż żałuję, że nie pomogę. Chyba że by lało w weekend to mogę podjechać i coś machnąć.
makadamia 12:10, 12 wrz 2018

Zapraszam serdecznie, ale chyba nie liczysz, że naprawdę wręczę Ci pędzel do ręki?
Zana 12:16, 12 wrz 2018

Nie, no co Ty! Oczywista oczywistość, że melduję się ze swoim wałkiem do malowania, kuwetą, ciuchami roboczymi itp. Tylko kapelusik z gazety proszę zrobić, bo nie umiem
Tyle, że deszczu raczej nie będzie
Pszczelarnia 12:18, 12 wrz 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)
I Waszą ciekawą dyskusją ekologiczną przekonałyście mnie przy okazji do posadzenia wzdłuż frontowego ogrodzenia jarzębin pospolitych, które przegrywały dotąd w moim prywatnym rankingu z ambrowcami (ach ten kształt liścia!)

Agato, jak ja się za głowę łapię, co mogłam w moim "odkrywczym" ogrodowaniu nasadzić a czego nie posadziłam (zachłyśnięcie się roślinami i nowinkami). Ambrowca posadziłam i dobrze, że padł.

Dziś dziwię się, jak mogłam posadzić platana i tulipanowca. No cóż ogrody są poddatne na nowinki i mody - z moim nie jest inaczej.

makadamia 12:22, 12 wrz 2018

Zana napisał(a)
Nie, no co Ty! Oczywista oczywistość, że melduję się ze swoim wałkiem do malowania, kuwetą, ciuchami roboczymi itp. Tylko kapelusik z gazety proszę zrobić, bo nie umiem
Tyle, że deszczu raczej nie będzie

Nie to miałam na myśli ale już zostawmy ten temat
Całe szczęście że ma nie padać, bo bym się ze wstydu spaliła
makadamia 12:24, 12 wrz 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Agato, jak ja się za głowę łapię, co mogłam w moim "odkrywczym" ogrodowaniu nasadzić a czego nie posadziłam (zachłyśnięcie się roślinami i nowinkami). Ambrowca posadziłam i dobrze, że padł.

Dziś dziwię się, jak mogłam posadzić platana i tulipanowca. No cóż ogrody są poddatne na nowinki i mody - z moim nie jest inaczej.

Ciężko sobie odmówić tych wszystkich nowinek, prawda?

Tak sobie czasem myślę, czy nasze dzieci też będą się zżymały na nasze trawy i byliny, tak jak my się teraz zżymamy na jałowce i świerki naszych rodziców?