Poppy
11:58, 06 mar 2019
Asiu, fajne kawalki pokazalas przy okazji tych podkladow. Podoba mi sie geometria w Twoim ogrodzie, beton z drewnem sie nie kloci, przynajmniej na zdjeciach, to w ogole fajne czesto polaczenie. Nie wiem, jak szerokie sa te krawezniki, ale chyba nie wyglada to zle, tam przy kominku widac, ze fajnie maja dwie rozne wysokosci.
Rosliny miedzy nimi tez fajne, tego ukwapu zupelnie nie znalam. Jak sie rosliny rozrosna, i zakryja kore bardziej, to bedzie jak trzeba w ogole
A ten kominek to piec chlebowy? Czy kominek sensu stricto?
Co do muru to nie wiem, wydaje mi sie, ze mozna sciagnac te czape z gory bez uszkodzenia calosci i na nowo polozyc, porzadniej. Duzo tego muru masz?
A ten busz pod murem ok. Co bys chciala zamiast, jak sie juz mur naprawi?
Edit, ten kruszacy sie mur ma swoj urok
Chociaz faktycznie, odpady z gory to inna sprawa. A gdzie jest wlasciciel muru?
Rosliny miedzy nimi tez fajne, tego ukwapu zupelnie nie znalam. Jak sie rosliny rozrosna, i zakryja kore bardziej, to bedzie jak trzeba w ogole

A ten kominek to piec chlebowy? Czy kominek sensu stricto?
Co do muru to nie wiem, wydaje mi sie, ze mozna sciagnac te czape z gory bez uszkodzenia calosci i na nowo polozyc, porzadniej. Duzo tego muru masz?
A ten busz pod murem ok. Co bys chciala zamiast, jak sie juz mur naprawi?
Edit, ten kruszacy sie mur ma swoj urok